Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Στρατηγική συνεργασία με τον «ΟΠΑΠ» των ΗΠΑ, τη FanDuel στην Ουάσινγκτον 

Intralot: Στρατηγική συνεργασία με τον «ΟΠΑΠ» των ΗΠΑ, τη FanDuel στην Ουάσινγκτον 
Πιθανή η χρονική επέκταση της συμφωνίας της Ιντραλότ - Αναμένεται αύξηση εσόδων έως 100%
Σχετικά Άρθρα
Σε στρατηγική κίνηση στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ με 18 εκατομμύρια κατοίκους προέβη η Intralot, η οποία θα διαθέτει πλέον πλήθος προϊόντων μέσω της FanDuel την οποία επέλεξε για να αναλάβει τις δραστηριότητες αθλητικών στοιχημάτων στην Ουάσιγκτον DC από τον εγκατεστημένο φορέα GambetDC.
Το Office of Lottery and Gaming (OLG) της Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι η FanDuel επιβεβαιώθηκε ως ο νέος υπεργολάβος αθλητικών στοιχημάτων για την Intralot και θα αναλάβει τις δραστηριότητες λιανικής και διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων στην περιοχή από την GambetDC.
Η εφαρμογή για κινητά του FanDuel, θα διατεθεί σε όσους βρίσκονται εντός της Ουάσιγκτον την άνοιξη εμώ τα περίπτερα στοιχημάτων εντός καταστημάτων με το σήμα GambetDC θα αντικατασταθούν σταδιακά με εξοπλισμό με το σήμα FanDuel σε σταδιακή βάση.
Η επιλογή της FanDuel την οποία προώθησε η Intralot έγινε κυρίως γιατί διαθέτει ήδη μερίδιο αγοράς περίπου 50% στις γειτονικές πολιτείες του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια ενώ ταυτόχρονα είναι ηγέτιδα σε επίπεδα ΗΠΑ.
Η Intralot θα καταβάλει μια αρχική αμοιβή 5 εκατομμυρίων δολαρίων εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους στην Ουάσινγκτον και θα αναλάβει το τρέχον κόστος λειτουργίας της ρυθμιστικής αρχής που σχετίζεται με τα αθλητικά στοιχήματα.
Οι εκτιμήσεις του ρυθμιστή είναι από τη συμφωνία της ρυθμιστικής αρχής με το σχήμα Ιντραλότ-FanDuel θα οδηγήσει σε αύξηση εσόδων από 50% έως 100%.
Η Ιντραλότ από την πλευρά της επικεντρώνεται σε πολύ κερδοφόρα παιγνίδια αλλά και στο monitoring που αποτελούν στρατηγικές της επιλογές γεγονός που αναμένεται να ενισχύσει τα έσοδα και την κερδοφορία της.
Η συμφωνία με τη FanDuel προβλέπει σταθερό και εγγυημένο fee που εξασφαλίζει την κερδοφορία του εγχειρήματος, ενώ ανοίγει το πεδίο για ευρύτερες συνεργασίες με τον μεγαλύτερο παίκτη στις ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο μετά από τη συνεργασία με τη FanDuel να επεκταθεί χρονικά η σύμβαση που έχει η ελληνική εταιρία με την Washington DC.

Νίκος Καρούτζος
Nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης