Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή ΗΠΑ: Μας τελείωσαν τα χρήματα και ο χρόνος για την Ουκρανία

Παραδοχή ΗΠΑ: Μας τελείωσαν τα χρήματα και ο χρόνος για την Ουκρανία
Μας τελείωσαν τα χρήματα - και σχεδόν τελείωσε ο χρόνος", προειδοποιεί η διευθύντρια προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, Shalanda Young
Σχετικά Άρθρα
Η διευθύντρια προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, Shalanda Young, προειδοποίησε σε επιστολή της προς τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Mike Johnson  και άλλους ηγέτες του Κογκρέσου τη Δευτέρα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεμένουν από χρόνο και χρήματα για να βοηθήσουν την Ουκρανία να πολεμήσει τη Ρωσία.
Η κυβέρνηση του προέδρου Joe Biden ζήτησε τον Οκτώβριο από το Κογκρέσο σχεδόν 106 δισεκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση φιλόδοξων σχεδίων για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την ασφάλεια των αμερικανικών συνόρων.
Οι Ρεπουμπλικάνοι ελέγχουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων με ισχνή πλειοψηφία.

Χρήματα τέλος

Η Young ανέφερε σε επιστολή που κυκλοφόρησε από τον Λευκό Οίκο ότι η διακοπή της χρηματοδότησης και της ροής όπλων προς την Ουκρανία θα αύξανε την πιθανότητα ρωσικών νικών.
"Θέλω να είμαι σαφής: χωρίς δράση του Κογκρέσου, μέχρι το τέλος του έτους θα ξεμείνουμε από πόρους για την προμήθεια περισσότερων όπλων και εξοπλισμού για την Ουκρανία και για την παροχή εξοπλισμού από τα στρατιωτικά αποθέματα των ΗΠΑ", έγραψε.
"Δεν υπάρχει κανένα μαγικό δοχείο χρηματοδότησης διαθέσιμο για να καλύψουμε αυτή τη στιγμή.
Μας τελείωσαν τα χρήματα - και σχεδόν τελείωσε ο χρόνος".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης