Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής έκδοσης παραστατικών στην Κύπρο

tags :
Epsilon Net: Νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής έκδοσης παραστατικών στην Κύπρο
Στόχος του Epsilon Smart Cyprus είναι να αποτελέσει την πλέον ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της κυπριακής αγοράς για μικρές επιχειρήσεις

H Epsilon SingularLogic Cyprus, θυγατρική εταιρία του Ομίλου EPSILON NET, μετά από αξιολόγηση των αναγκών των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Κύπρου και των ειδικότερων απαιτήσεων της κυπριακής επιχειρηματικότητας ανακοινώνει και επίσημα τη διάθεση της web εφαρμογής ηλεκτρονικής έκδοσης παραστατικών Epsilon Smart Cyprus.
Στόχος του Epsilon Smart Cyprus είναι να αποτελέσει την πλέον ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της κυπριακής αγοράς για μικρές επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους επαγγελματίες. Η εξειδικευμένη εφαρμογή αποτελεί ειδική έκδοση της οικογένειας cloud εφαρμογών «Epsilon Smart» με περισσότερους από 100.000 συνδρομητές στην Ελλάδα.

 
Ως cloud εφαρμογή εγγυάται:

  • την εύκολη πρόσβαση και χρήση από υπολογιστή, tablet και smartphone
  • την εύκολη εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων, μέσω αυτόματης διασύνδεσης με το λογιστικό τους γραφείο για τη λήψη δεδομένων και την έκδοση παραστατικών
  • την οργάνωση των καθημερινών εργασιών μιας επιχείρησης, μέσα από ένα σύνολο λειτουργιών (CRM, πωλήσεις, αποθήκη, ημερολόγιο κ.α.).

Η λύση καλύπτει όλες τις ανάγκες καθημερινής λειτουργίας των μικρών επιχειρήσεων και των αυτοεργοδοτούμενων επαγγελματιών, ενώ προσφέρει άμεση και συνεχή ενημέρωση με αυτόματα updates εκδόσεων, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον επενδύσεις σε εξοπλισμό. Με έμφαση στην ευκολία χρήσης, την 100% ασφάλεια και την απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, η λύση είναι διαθέσιμη σε όλες τις Android και iOS συσκευές, λειτουργώντας σε PC, laptop, tablet και smartphone, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιοπιστία της Microsoft και τις τεχνολογικές δυνατότητες του Microsoft Azure.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα των προϊόντων της σειράς Epsilon Smart της μητρικής εταιρίας στην Ελλάδα αποτελεί την πλέον καταξιωμένη web λύση του Ομίλου για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, έχει ήδη ξεπεράσει τις 100.000 συνδρομές, συνεχίζοντας την πορεία της σε καθημερινή βάση, με αντίστοιχα αυξητικό ρυθμό.
Αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο τεχνολογικής και επιχειρησιακής καινοτομίας της οικογένειας εφαρμογών Epsilon Smart, η λύση αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Digital Opportunity/Inclusion Award (Private Sector/NGO)», στο πλαίσιο των «Global Innovation και Tech Excellence Awards WITSA 2022», από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Υπηρεσιών Καινοτομίας και Τεχνολογίας WITSA.
Η είσοδος του Epsilon Smart στην αγορά της Κύπρου αποτελεί το επόμενο στάδιο ανάπτυξης της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου EPSILON NET μετά την ήδη επιτυχή παρουσία στην κυπριακή αγορά των λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού του Ομίλου (ERP, CRM WMS, BI, PMS) συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των κυπριακών επιχειρήσεων και στην στήριξη της κυπριακής επιχειρηματικότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης