Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ανιστόρητες και επικίνδυνες οι δηλώσεις Γεραπετρίτη για τα Γλυπτά: εξισώνουν τα «δικαιώματα» κλεπταποδόχου με ιδιοκτήτη

Ελληνική Λύση: Ανιστόρητες και επικίνδυνες οι δηλώσεις Γεραπετρίτη για τα Γλυπτά: εξισώνουν τα «δικαιώματα» κλεπταποδόχου με ιδιοκτήτη
H λογική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δια στόματος ΥΠΕΞ συνοψίζεται στη φράση "είναι ώρα να βρούμε μία σωστή λύση για να έρθουν τα Γλυπτά πίσω στην Αθήνα" και ότι "πρέπει να υποβαθμίσουμε το θέμα της ιδιοκτησίας" εξισώνει τα "δικαιώματα" του κλεπταποδόχου με αυτά του νόμιμου ιδιοκτήτη!
«Ανιστόρητες και επικίνδυνες» χαρακτηρίζει η Ελληνική Λύση τις «δηλώσεις του υπουργού Eξωτερικών Γ. Γεραπετρίτη, λίγο μετά τη "μυστική" συνάντηση του με τον πρόεδρο του Βρετανικού Μουσείου, George Osborne, για τα Γλυπτά του Παρθενώνα».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «η λογική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δια στόματος ΥΠΕΞ συνοψίζεται στη φράση "είναι ώρα να βρούμε μία σωστή λύση για να έρθουν τα Γλυπτά πίσω στην Αθήνα" και ότι "πρέπει να υποβαθμίσουμε το θέμα της ιδιοκτησίας" εξισώνει τα "δικαιώματα" του κλεπταποδόχου με αυτά του νόμιμου ιδιοκτήτη!».
«Από πότε άραγε ο κλεπταποδόχος είναι ισότιμος με τον ιδιοκτήτη;» διερωτάται η Ελληνική Λύση και «προειδοποιεί την κυβέρνηση, ότι οποιαδήποτε συμφωνία που θα βασίζεται σε "δανεισμό", νομιμοποιεί την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον βάρβαρο Έλγιν και αναγνωρίζει "κυριότητα" στους κλεπταποδόχους του Βρετανικού μουσείου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης