Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κλουκίνας - Λάππας και Κέκροψ διαψεύδουν δημοσίευμα για συγχώνευση υπό την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Κλουκίνας - Λάππας και Κέκροψ διαψεύδουν δημοσίευμα για συγχώνευση υπό την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
«Κατηγορηματικά» διαψεύδουν το δημοσίευμα του Radar.gr οι εμπλεκόμενες εταιρείες
Άμεσα αντέδρασαν τόσο η «Κλουκίνας-Λάππας» όσο και η «Κέκροψ» σε δημοσίευμα του διαδικτυακού Τύπου, που έκανε λόγο για σχέδιο «συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ».
Αρχικά, τη φερόμενη συγχώνευση διέψευσε η «Κλουκίνας-Λάππας» μέσω σχετικού ανακοινωθέντος.
Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας:
«Η ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 2862/15.11.2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRACOM HOLDINGS και INTRACOM PROPERTIES, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 14.11.2023 δημοσίευμα της ιστοσελίδας RADAR που αναφέρεται σε δήθεν “Σχέδιο συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ».
Προς τούτο η εταιρεία εφιστά την προσοχή στο επενδυτικό κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα.
Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή».

Διάψευση και από την «Κέκροψ»

Ακολούθως, ανακοίνωση διάψευσης για το σχετικό δημοσίευμα του Radar.gr εξέδωσε και η «Κέκροψ».
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δήλωσε:
«Η εταιρεία με την επωνυμία “Ξενοδοχειακαί - Τουριστικαί - Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.” σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 2861/15.11.2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRADEVELOPMENT και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 14.11.2023 δημοσίευμα της ιστοσελίδας RADAR που αναφέρεται σε δήθεν “Σχέδιο συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ».
Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης