Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι συμβαίνει με Zelensky; - Γιατί άλλαξε το ύφος του σε σχέση με τη Δύση

Τι συμβαίνει με Zelensky; - Γιατί άλλαξε το ύφος του σε σχέση με τη Δύση
Από το μπορούμε να κερδίσουμε ο Zelensky πέρασε στο «ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει επ’ αόριστον»
Σχετικά Άρθρα
Το ύφος και τον τόνο της επικοινωνίας του με τη Δύση έχει αλλάξει ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό The Spectator.
«Αν μέχρι πρότινος, η θέση του Κιέβου ήταν «δώστε μας περισσότερα, μπορούμε να κερδίσουμε γρήγορα», τώρα αυτή έχει γίνει «δώστε μας περισσότερα, η σύγκρουση μπορεί να διαρκέσει επ’αόριστον» υποστηρίζει το δημοσίευμα, αναφέροντας πως με αυτόν τον τρόπο ο Zelensky θέλει να παίξει με τον φόβο της Δύσης για μια παρατεταμένη σύγκρουση με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η στρατηγική του Ρώσου προέδρου, Putin προβλέπει μεταξύ άλλων και τη σταδιακή κόπωση των εταίρων του Κιέβου και την απροθυμία τους να παρατείνουν τη σύγκρουση.
Και όπως επισημαίνει το Spectator, μπορεί η επικεφαλής της Κομισιόν, Ursula von der Leyen να αρνείται ότι υπάρχει κόπωση στη Δύση, ωστόσο το παραδέχθηκε σε Ρώσους φαρσέρ, η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Giorgia Meloni, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε πως υπάρχει «μεγάλη κούραση από όλες τις πλευρές» από τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης