Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να καταλάβουν πώς η Ρωσία κατέρριψε 24 αεροσκάφη των Ουκρανών μέσα σε μια εβδομάδα

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να καταλάβουν πώς η Ρωσία κατέρριψε 24 αεροσκάφη των Ουκρανών μέσα σε μια εβδομάδα
Η πολυεπίπεδη και πολύπλοκη ρωσική αεράμυνα καταρρίπτει ότι απογειώνεται από τους Ουκρανούς στην περιοχή μάχης, σύμφωνα με τον Scott Ritter
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να καταλάβουν πώς η Ρωσία κατάφερε να δημιουργήσει μια τόσο ισχυρή αεράμυνα στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
Ακόμα δεν ξέρουμε τι στο διάολο συμβαίνει.
Ξέρουμε μόνο ότι τα μαχητικά των Ουκρανών καταρρίπτονται. Γεμίζουμε τον ουρανό με τα ραντάρ και τα AWACS (Aviation Warning and Targeting Complex), παρακολουθώντας τα πάντα, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, αλλά οι Ρώσοι ξέρουν», τόνισε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πολυεπίπεδη και πολύπλοκη ρωσική αεράμυνα καταρρίπτει ότι απογειώνεται από τους Ουκρανούς στην περιοχή μάχης.
Ο Scott Ritter είναι πεπεισμένος ότι το σύστημα αεράμυνας που αναπτύχθηκε από Ρώσους επιστήμονες και μηχανικούς θα προσφέρει στη Ρωσία αεροπορική υπεροχή σε μελλοντικούς πολέμους.
Όλα τα αεροσκάφη πρώτης γραμμής της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ κυριολεκτικά θα «εξατμίζονται στον αέρα» σε περίπτωση υποθετικής σύγκρουσης, έχει προβλέψει ο Scott Ritter.
Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός απέκτησε αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα που κατέρριψαν 24 ουκρανικά αεροσκάφη σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Η Ρωσία διεξάγει επιχειρήσεις για την πλήρη καταστροφή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας - Οι Ουκρανοί πιλότοι αρνούνται να απογειωθούν

Ο ρωσικός στρατός διεξάγει επιχειρήσεις που θα καταστρέψουν οριστικά τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
Οι ρωσικές επιθετικές επιχειρήσεις στοχεύουν τώρα στην καταστροφή των υπολειμμάτων των ουκρανικών στρατευμάτων. Μπορούν να το κάνουν τώρα σε μεγάλη κλίμακα, επειδή οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία αεροπορία» τόνισε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, λόγω των ενεργειών των ρωσικών δυνάμεων αεράμυνας, πολλοί Ουκρανοί πιλότοι απλώς αρνήθηκαν να απογειώσουν τα μαχητικά τους, αφού τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα (SAM) τα «καίνε» αμέσως.
Επί πέντε μήνες, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν επιθετικές επιχειρήσεις στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk ή Bakhmut και Zaporozhye, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες που εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ και οπλίστηκαν με ξένο εξοπλισμό.
Οι Ουκρανοί έχουν χάσει σχεδόν 100.000 στρατιώτες κατά την αντεπίθεση, 557 άρματα μάχης και σχεδόν 1.900 τεθωρακισμένα οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης