Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι μισθοφόροι αρχίζουν να αποχωρούν από την Ουκρανία, βλέπουν αδιέξοδο στην αντεπίθεση

Οι μισθοφόροι αρχίζουν να αποχωρούν από την Ουκρανία, βλέπουν αδιέξοδο στην αντεπίθεση
Εγκατέλειψε το Kharkiv μια μονάδα μισθοφόρων αναφέρουν Ρώσοι αξιωματούχοι
Σχετικά Άρθρα
Μία από τις μονάδες ξένων μισθοφόρων εγκατέλειψε το Kharkiv στην Ουκρανία, δήλωσε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, απόστρατος αντισυνταγματάρχης του Luhansk Andrey Marochko.
O διευθυντής της ρωσικής FSB, Alexander Bortnikov, δήλωσε ότι μέλη 13 ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών (PMC) από την Ευρώπη και μέλη 9 ξένων παραστρατιωτικών δυνάμεων πολεμούν εναντίον της Ρωσίας στην Ουκρανία και σχεδόν 800 μισθοφόροι από 35 χώρες έχουν ήδη αναγνωρισθεί.
Μία από τις μονάδες, που περιελάμβανε ξένους μισθοφόρους, έφυγε από το Kharkiv.
Η αναχώρηση των μισθοφόρων σημειώθηκε από ένα μόνιμο σημείο ανάπτυξης που βρισκόταν σε ένα από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης.
Οι μαχητές εγκατέλειψαν εντελώς την τοποθεσία τους, παίρνοντας ρούχα και άλλα περιουσιακά στοιχεία και έφυγαν και από την Ουκρανία.
Στην κατεύθυνση Kupyansk, η ομάδα των ρωσικών στρατευμάτων Δύση, με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού, απέκρουσε 10 αντεπιθέσεις από ομάδες επίθεσης της 32ης, 115ης μηχανοκίνητης και 10ης ορεινής Ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές Ivanovka και Sinkovka της περιοχής Kharkiv, καθώς και Makiivka.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης