Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Έχουμε τον έλεγχο παντού – Μπορεί να είναι ακόμα παρούσα η Hamas σε εδάφη μας

Ισραήλ: Έχουμε τον έλεγχο παντού – Μπορεί να είναι ακόμα παρούσα η Hamas σε εδάφη μας
Δεν υπάρχουν μάχες αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του Ισραήλ τόνισε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού
Σχετικά Άρθρα
Το Ισραήλ έχει τον έλεγχο όλων των περιοχών, αλλά μαχητές της Hamas μπορεί να είναι παρόντες στο ισραηλινό έδαφος ανακοίνωσε ο Daniel Hagari, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ο οποίος υποστήριξε πως ο στρατός ελέγχει όλες τις κοινότητες.
«Δεν υπάρχουν μάχες στο εσωτερικό του Ισραήλ» τόνισε ο Hagari, αναφέροντας πως γίνεται εκκένωση όλων των περιοχών που είναι κοντά στο τείχος στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.
Επιπλέον, ο Hagari ανακοίνωσε πως ο ισραηλινός στρατός είναι σε κατάσταση συναγερμού και στα βόρεια τμήματα της χώρας, υποστηρίζοντας πως χθες Κυριακή 8/10 έγιναν κάποια τοπικά επεισόδια στα βόρεια, αλλά δεν υπάρχουν συγκρούσεις.

Εκατοντάδες νεκροί τρομοκράτες

Όπως είπε ο Hagari, ο ισραηλινός στρατός πραγματοποιεί έντονες αεροπορικές επιδρομές κάθε τέσσερις ώρες στη Γάζα, υπογραμμίζοντας πως εκατοντάδες στόχοι δέχονται επίθεση.
Σύμφωνα με τον Hagari, οι Ισραηλινοί στοχεύουν μόνο μέρη όπου υπάρχουν τρομοκράτες, ενώ έκανε λόγο για εκατοντάδες νεκρούς τρομοκράτες.

Χωρίς ρεύμα

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είπε πως η Λωρίδα της Γάζας παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να μπει ή να βγει από τα εδάφη αυτά.
Επιπλέον, σημείωσε πως έχουν κινητοποιηθεί 300.000 έφεδροι στρατιώτες, υποστηρίζοντας πως το Ισραήλ μετρά περίπου 700 νεκρούς, εκ των οποίων οι 73 είναι στρατιώτες.
Όσον αφορά τους ομήρους, αρνήθηκε να δώσει κάποιον αριθμό, επισημαίνοντας πως η ενημέρωση αφορά πρωτίστως τις οικογένειες των ομήρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης