Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Παραμένει πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος ο Φάμελλος - Συνάντηση με Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Παραμένει πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος ο Φάμελλος - Συνάντηση με Κασσελάκη
"Η κοινωνία μας έχει ανάγκες, έχει αγωνίες και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτήν τη μεγάλη τιμή και ευθύνη που πλέον είναι και στις δικές σου πλάτες", είπε ο Σ. Φάμελλος στον Στ. Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Να συνεχίσει το έργο του ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ζήτησε από τον Σωκράτη Φάμελλο ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.
Στη συνάντησή τους ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε τον κ. Φάμελλο για το έργο που έχει φέρει μέχρι τώρα εις πέρας, λέγοντας «να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της ΚΟ πάντα για το καλό του τόπου», «πιστεύω ότι θα κάνουμε μια εξαιρετική ομάδα και να συνεχίσεις δυνατά».
Από την πλευρά του, ο κ. Φάμελλος ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που τον καλωσορίζει «στην έδρα της παραγωγής της πολιτικής, όπως είναι και τα γραφεία μας στην Κουμουνδούρου».
«Κι όπως σου είπα από το πρώτο βράδυ, πέρα από τα θερμά συγχαρητήρια, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά, γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκες, έχει αγωνίες και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτήν τη μεγάλη τιμή και ευθύνη που πλέον είναι και στις δικές σου πλάτες», πρόσθεσε.
«Πρόεδρε, νομίζω ότι, γνωρίζετε όλοι και γνωρίζει και πολύ καλά και ο πρόεδρος, ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, το είπε εξάλλου το πρώτο βράδυ μόλις έφτασε στα γραφεία μας» και «είναι πάρα πολύ υψηλή η ευθύνη. Αλλά ξέρουμε ότι με συλλογικότητα και με ειλικρίνεια και με δικαιοσύνη -νομίζω μου το είπες κι αυτό χθες το βράδυ- θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα μας και την κοινωνίας μας», συνέχισε ο κ. Φάμμελος.
Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι η υποψηφιότητα του για την προεδρία του κόμματος «ήταν κινηματική» και πρόσθεσε ότι «έχουμε ευθύνη σε όλον τον κόσμο, στους 150.000 ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν ως παράταξη, αλλά και σε όλο τον κόσμο που έχουμε γνωρίσει, έχουμε ευθύνη εδώ να παράγουμε καλό έργο, μέσα στη Βουλή, αλλά να είμαστε επίσης και έξω, στην κοινωνία».
Σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης έγραψε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος χαίρει της εκτίμησης όλου του ΣΥΡΙΖΑ.
"Μας κράτησε δυνατούς, μαχητικούς και αξιόπιστους την πιο δύσκολη στιγμή, όταν ο Κ. Μητσοτάκης νόμιζε ότι δεν θα είχε αντίπαλο στη Βουλή.
Παραμένει Πρόεδρος της Κ.Ο., έχοντας τη στήριξη μου και την εμπιστοσύνη μου", πρόσθεσε.
κασσ.JPG

Ο διάλογος

Ακολουθεί ολόκληρος ο διάλογος Κασσελάκη - Φάμελλου:

Σωκράτης Φάμελλος
: Πρόεδρε, είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και χαρά που σε καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγής πολιτικής, όπως είναι και τα γραφεία μας στην Κουμουνδούρου. Όπως σου είπα και από το πρώτο βράδυ, πέρα από τα θερμά συγχαρητήρια, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκες, έχει αγωνίες και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτή τη μεγάλη τιμή και ευθύνη που πλέον είναι και στις δικές σου πλάτες.

Στέφανος Κασσελάκης: Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις ως πρόεδρος της Κ.Ο να κάνεις την πολύ καλή δουλειά που κάνεις και πάντα για το καλό του τόπου.

Σωκράτης Φάμελλος: Γνωρίζετε όλοι και γνωρίζει πολύ καλά και ο Πρόεδρος ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, το είπε άλλωστε το πρώτο βράδυ που έφτασε στα γραφεία μας. Έχουμε πολύ δουλειά είναι πάρα πολύ υψηλή η ευθύνη. Ξέρουμε ότι με συλλογικότητα, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα μας και την κοινωνία μας.

Στέφανος Κασσελάκης: Η υποψηφιότητά μου για την προεδρία του κόμματος ήταν κινηματική. Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους 150.000 ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν ως παράταξη αλλά και σε όλο τον κόσμο που έχουμε γνωρίσει, να παράγουμε καλό έργο στη Βουλή αλλά να είμαστε επίσης και έξω στην κοινωνία. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία εξαιρετική ομάδα. Και να συνεχίσεις δυνατά.

Σωκράτης Φάμελλος: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε όλοι μαζί.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης