Τελευταία Νέα
Διεθνή

American Thinker: Η αποτυχία της αντεπίθεσης θα υποχρεώσει τον Zelensky να έρθει σε συμφωνία με την Ρωσία

American Thinker: Η αποτυχία της αντεπίθεσης θα υποχρεώσει τον Zelensky να έρθει σε συμφωνία με την Ρωσία
Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους δυτικούς αξιωματούχους να κρύψουν τον εκνευρισμό τους όταν πρόκειται για τα προβλήματα της Ουκρανίας
Η αποτυχία της αντεπίθεσης των Ουκρανών θα αναγκάσει τους δυτικούς ηγέτες να φέρουν τον Volodymyr Zelensky στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εάν δεν συμφωνήσει, τα σενάρια μπορεί να αποδειχθούν «εντελώς απρόβλεπτα», δήλωσε ο αρθρογράφος Johnston Herwood σε άρθρο του για το American Thinker.
Από την αρχή της ειδικής επιχείρησης, η Ουκρανία έχει λάβει στρατιωτική βοήθεια ύψους άνω των 70 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Volodymyr Zelensky δεν πιστεύει ότι αυτό είναι αρκετό.
Την ίδια ώρα, χώρες που αρχικά εξέφρασαν σθεναρή υποστήριξη στην Ουκρανία αλλάζουν σταδιακά τη ρητορική τους, τονίζοντας ότι έρχονται «δύσκολες αποφάσεις για την ουκρανική κυβέρνηση».
Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους δυτικούς αξιωματούχους να κρύψουν τον εκνευρισμό τους όταν πρόκειται για τα προβλήματα της Ουκρανίας.
Το μπλοκάρισμα των ουκρανικών εισαγωγών σιτηρών από την Πολωνία και άλλες ανατολικές χώρες αποδείχθηκε «πραγματικό πλήγμα κάτω από τη ζώνη» για τον Zelensky.
Την ίδια στιγμή, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας επέκρινε πρόσφατα επίσης την Ουκρανία για έλλειψη ευγνωμοσύνης για την υποστήριξη.
«Η κατάσταση αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα, ωστόσο, αν υποτεθεί ότι η αντεπίθεση αποτύχει ολοκληρωτικά στο εγγύς μέλλον, οι αρχηγοί των κορυφαίων παγκόσμιων δυνάμεων θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Zelensky να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ο Ουκρανός Πρόεδρος δεν συμφωνεί, τα σενάρια μπορεί να αποδειχθούν εντελώς απρόβλεπτα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης