Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Οι εκτιμήσεις της Χρυσοχοΐδης ΑΧΕΠΕΥ για Epsilon Net, Entersoft και Profile

Οι εκτιμήσεις της Χρυσοχοΐδης ΑΧΕΠΕΥ για Epsilon Net, Entersoft και Profile
Αυξάνει τη δίκαιη τιμή για Epsilon Net και Profile, διατηρεί για Entersoft
Σχετικά Άρθρα
«Έχοντας εγκαίρως εντοπίσει τα αξιόλογα θεμελιώδη χαρακτηριστικά των εισηγμένων εταιριών τεχνολογίας της Ελληνικής αγοράς, επικαιροποιούμε τις εκτιμήσεις μας», αναφέρει η Χρυσοχοΐδης ΑΧΕΠΕΥ για τις μετοχές των Epsilon Net, Entersoft και Profile.
Παρά το ράλι του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, οι τεχνολογικές μετοχές δικαιολογούν μεγαλύτερες από τις παρούσες αποτιμήσεις, εκτιμά η χρηματιστηριακή.
Τόσο η ΕpsilonNet, όσο η Entersoft, όσο και η Profile καταφέρνουν να επιτυγχάνουν και να ξεπερνούν τα πλάνα των διοικήσεών τους, υπερασπίζονται τα περιθώρια κέρδους τους, παραμένουν υπομοχλευμένες διατηρώντας μικρότερο ή ίσο δανεισμό σε σχέση με τα διαθέσιμά τους.
Οι συγκεκριμένες εταιρίες αποτελούν κεντρικούς παίκτες στην Ελληνική αγορά πληροφορικής που αναμένεται να διπλασιαστεί την επόμενη τριετία με καταλύτες: τη συνεχιζόμενη ψηφιοποίηση της Ελληνικής οικονομίας, τα κεφάλαια του Recovery and Resiliance Fund και το βελτιούμενο οικονομικό κλίμα που ενισχύει τη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας.
Για την Epsilon Net δίνει δίκαιη τιμή τα 11 ευρώ από 7,5 ευρώ που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση καθώς οι στόχοι επιτεύχθηκαν νωρίτερα από όσο αναμενόταν. Για το 2023 περιμένει καθαρά κέρδη 18,6 εκατ. ευρώ και για το 2024 26,3 εκατ. ευρώ.
Για την Entersoft διατηρεί την τιμή στόχο των 6,80 ευρώ και περιμένει κέρδη το 2023 7,15 εκατ. ευρώ και για το 2024 7,57 εκατ. ευρώ.
Τέλος, για την Profile αύξησε την τιμή στόχο στα 6 ευρώ από 4,66 ευρώ και περιμένει κέρδη 4,09 εκατ. ευρώ το 2023 και 7,3 εκατ. ευρώ το 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης