Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικό drone τύπου Orlan – 10 δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση στη Συρία αλλά οι χειριστές το επέστρεψαν με ασφάλεια στη βάση

Ρωσικό drone τύπου Orlan – 10 δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση στη Συρία αλλά οι χειριστές το επέστρεψαν με ασφάλεια στη βάση
Οι προκλητικές ενέργειες προκαλούν ανησυχία, τονίζει η ρωσική πλευρά
Στις 27 Ιουλίου, ένα ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Orlan-10 δέχτηκε ηλεκτρονική επίθεση στον ουρανό πάνω από τη Συρία, αλλά οι χειριστές κατάφεραν να το επιστρέψουν με ασφάλεια στη βάση, δήλωσε ο Oleg Gurinov, αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης των αντιπάλων κομμάτων της χώρας.
«Στις 10:20 π.μ. στις 27 Ιουλίου, ένα ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Orlan-10 δέχτηκε ραδιοηλεκτρονική πρόσκρουση στα κυκλώματα ελέγχου του στην περιοχή του οικισμού Al-Enkawi στην επαρχία Hama, μετά την οποία έγινε προσπάθεια παραβίασης με το πεδίο πλοήγησής του», είπε ο Gurinov, προσθέτοντας ότι οι χειριστές ενήργησαν αποτελεσματικά για να επιστρέψουν με επιτυχία το drone στη βάση του.
Σύμφωνα με τον Gurinov, οι προκλητικές και επιθετικές δραστηριότητες κατά των μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων προκαλούν «ιδιαίτερη ανησυχία για τη ρωσική πλευρά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης