Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Profile Centevo υλοποιεί τη συνδεσιμότητα SWIFT με την AWS

tags :
Η Profile Centevo υλοποιεί τη συνδεσιμότητα SWIFT με την AWS
 Η Profile Centevo υποστηρίζει την ανάπτυξη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων

Η Profile Centevo, κορυφαίος πάροχος λογισμικού Asset & Fund Management στις Σκανδιναβικές χώρες και μέλος του Ομίλου Profile, ανακοινώνει ότι εντάσσεται στην εξέχουσα κοινότητα SWIFT μέσω της Amazon Web Services (AWS), σηματοδοτώντας ένα σημαντικό και τεχνολογικό ορόσημο και ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά.   
Με την παρούσα υλοποίηση, η Profile Centevo επιτρέπει σε οποιαδήποτε Τράπεζα, Ίδρυμα Πληρωμών ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες SWIFT μέσω του digital hub που έχει αναπτυχθεί, χωρίς να απαιτείται από τον πελάτη να διατηρεί τις δικές του τεχνικές υποδομές και άμεση διαδικτυακή σύνδεση στο SWIFT, αλλά παρέχει την υπηρεσία «as a service» με άμεσο και οικονομικό τρόπο σύνδεσης. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος ψηφιακός κόμβος δρομολόγησης SWIFT μηνυμάτων λειτουργεί στο cloud της Amazon και αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες υπηρεσίες SWIFT στο cloud σε παγκόσμια κλίμακα. Παράλληλα, παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια αλλά και την ταχύτητα των απρόσκοπτων υπηρεσιών του AWS cloud. 
Ο κ. Jan Wahlström, Managing Director στην Profile Centevo στην Σουηδία λέει ότι «με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Profile Centevo έθεσε σε λειτουργία στο δίκτυο SWIFT, τη μετάδοση μηνυμάτων για τίτλους με πιστοποίηση ISO 20022 με το δικό της BIC. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας cloud, διασφαλίζουμε επεκτασιμότητα, ευελιξία και ενισχυμένη ασφάλεια, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία στους πελάτες μας».
Ο Δρ. Απόστολος Κρητικόπουλος, Group Technical Director στον Όμιλο Profile τονίζει ό,τι «αναγνωρίζουμε τη σημασία της παραμονής μπροστά από τις εξελίξεις στο δυναμικό οικονομικό τοπίο και, ως εκ τούτου, παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας για την παροχή προηγμένων λύσεων, προσφέροντας πλεονέκτημα στους πελάτες μας για τη βελτίωση των λειτουργιών τους, την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ώθηση της ανάπτυξης».
Η Profile Centevo υποστηρίζει την ανάπτυξη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις που μεταμορφώνουν την εμπειρία του asset και fund management και μεγιστοποιούν τη συνολική απόδοση των πελατών.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης