Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Σκόνη Bradley και Leopard στη Zaporizhia

Ρωσία: Σκόνη Bradley και Leopard στη Zaporizhia
Μια ακόμα επίθεση των Ουκρανών αποκρούστηκε με επιτυχία είπε ο Ρώσος αξιωματούχος Vladimir Rogov
Σχετικά Άρθρα
(upd) Μια ακόμα επίθεση των Ουκρανών στην κατεύθυνση της Zaporizhia αποκρούστηκε με επιτυχία από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις με αποτέλεσμα πολλά θωρακισμένα οχήματα Bradley αλλά και άρματα μάχης Leopard… να γίνουν σκόνη.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS o Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος Μαζί με τη Ρωσία, είπε πως οι Ρώσοι στρατιώτες κατάφεραν να αποκρούσουν διαδοχικά κύματα επιθέσεων των Ουκρανών.
«Υπήρξαν πολλά κύματα επίθεσης κοντά στον οικισμό Rabotino, στην περιοχή Orekhov της πρώτης γραμμής στην περιοχή Zaporozhye.
Τα παιδιά μας υπερασπίστηκαν τις θέσεις τους και οι μονάδες πυροβολικού χρησιμοποίησαν αποτελεσματικά τα πυρομαχικά τους.
Ως αποτέλεσμα, καταστράφηκαν πολλά οχήματα Bradley, και άρματα μάχης Leopard» είπε ο Rogov.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι εξουδετερώθηκαν 5 οχήματα Bradley και 3 Leopard.
Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως η ουκρανική αντεπίθεση, η οποία άρχισε να εκδηλώνεται από τις 4 Ιουνίου, έχει μέχρι στιγμής αποτυχία, καθώς δεν έχει να επιδείξει καμία σημαντική στρατιωτική επιτυχία.
Αντιθέτως, σύμφωνα πάντα με τη ρωσική πλευρά, οι Ουκρανοί μετρούν πάνω από 13.000 νεκρούς στρατιώτες και τεράστιες απώλειες σε στρατιωτικό εξοπλισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης