Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν το πιστεύουν ούτε οι Ουκρανοί στρατιώτες: Αδιαπέραστη η ρωσική άμυνα

Δεν το πιστεύουν ούτε οι Ουκρανοί στρατιώτες: Αδιαπέραστη η ρωσική άμυνα
Χωρίς επιπλέον στήριξη από τη Δύση, οι Ουκρανοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ήττα λέει η βρετανική Daily Express
Σχετικά Άρθρα
Ούτε οι Ουκρανοί στρατιώτες πιστεύουν ότι μπορούν να διαπεράσουν τη ρωσική άμυνα στο πλαίσιο της αντεπίθεσης τους.
Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα Daily Express, η οποία αναφέρει πως οι στρατιώτες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να διασπάσουν τις πολύ καλά οχυρωμένες αμυντικές θέσεις του ρωσικού στρατού.
«Ουκρανοί στρατιώτες και ανεξάρτητοι παρατηρητές αρχίζουν να αμφιβάλλουν πλέον ανοιχτά για την πιθανότητα μιας στρατιωτικής επιτυχίας, δεδομένων των αυξανομένων απωλειών τους κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης τους» επισημαίνει το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με αυτό, οι Ουκρανοί δεν πιστεύουν πλέον στην επιτυχία της αντεπίθεσης τους εξαιτίας της ανικανότητας τους να περάσουν «το αδιαπέραστο εμπόδιο» του ρωσικού στρατού, ούτε πιστεύουν πλέον στη νίκη στο πεδίο της μάχης.
«Πιστεύουν ότι χωρίς επιπλέον στήριξη από τη Δύση, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ήττα» υποστηρίζει το δημοσίευμα, το οποίο μάλιστα επικαλείται τον Oleg Soskin, σύμβουλο του πρώην Ουκρανού προέδρου Leonid Kuchma, ο οποίος υποστήριξε πως η στρατιωτική διοίκηση της Ουκρανίας αναγνωρίζει πως ο ουκρανικός στρατός δεν έχει κανένα αξιόλογο οπλικό σύστημα για να επιτεθεί στις οχυρωμένες θέσεις των Ρώσων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης