Τελευταία Νέα
Διεθνή

Prigozhin: Οι μαχητές της ομάδας Wagner γυρίζουν στα στρατόπεδα «για να αποφευχθεί η αιματοχυσία»

tags :
Prigozhin: Οι μαχητές της ομάδας Wagner γυρίζουν στα στρατόπεδα «για να αποφευχθεί η αιματοχυσία»
Η FSB κίνησε ποινική διαδικασία  εναντίον του Prigozhin βάσει του άρθρου 279 του Ποινικού Κώδικα («Οργάνωση ένοπλης εξέγερσης»).
Οι μαχητές της ομάδας της Wagner υπαναχωρούν συντεταγμένοι και επιστρέφουν προς τα στρατόπεδα «για να αποφύγουν την αιματοχυσία». , σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του επικεφαλής της ομάδας Yevgeny Prigozhin στο κανάλι Telegram το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.
Χθες το βράδυ, το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της FSB ανέφερε ότι όλες οι πληροφορίες που διαδίδονται στα κοινωνικά δίκτυα για λογαριασμό του Yevgeny Prigozhin σχετικά με «επιθέσεις με πυραύλους και βόμβες που προκλήθηκαν από το Υπουργείο Άμυνας στις οπίσθιες μονάδες του Wagner PMC» είναι αναληθείς και αποτελούν προϊόν προπαγάνδας.
Το ίδιο ανακοινώθηκε και στο Υπουργείο Άμυνας
Η FSB ξεκλινησε ποινική διαδικασία εναντίον του Prigozhin βάσει του άρθρου 279 του Ποινικού Κώδικα («Οργάνωση ένοπλης εξέγερσης»).
Ο Πρόεδρος Vladimir Putn, σε ομιλία του προς τους Ρώσους, είπε ότι όλοι οι υπεύθυνοι για την απόπειρα εξέγερσης θα υποστούν αναπόφευκτη τιμωρία, θα απαντήσουν ενώπιον του νόμου και του λαού.
Σημείωσε επίσης ότι θα ληφθούν αποφασιστικά μέτρα για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στο Ροστόφ-ον-Ντον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης