Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ρωτήστε τον Μητσοτάκη αν θα πάμε σε τρίτες εκλογές – Κυβερνά με φόβους

Ανδρουλάκης: Ρωτήστε τον Μητσοτάκη αν θα πάμε σε τρίτες εκλογές – Κυβερνά με φόβους
Οι πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει προοδευτική αντιπολίτευση ζήτησε ο κ.Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα
Να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να υπάρξει μια προοδευτική αντιπολίτευση και να πάψει να κυριαρχεί ο φόβος κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος αναφορικά με το σενάριο και μιας τρίτης κάλπης, σημείωσε πως η ερώτηση αυτή πρέπει να διατυπωθεί στον κ. Μητσοτάκη.
«Να ρωτήσετε τον κ. Μητσοτάκη αν θα πάμε σε τρίτες εκλογές…
Έχει μάθει να κυβερνάει με φόβους» είπε μιλώντας στο Mega ο κ.Ανδρουλάκης, τονίζοντας ωστόσο πως κινείται «στα όρια της γραφικότητας αυτό που είπε ο Μητσοτάκης να τον ψηφίσουν για να μη χάσουμε τα μπάνια το καλοκαίρι».
«Είναι ώρα να μιλήσουμε πολιτικά και να αφήσουμε τα εκβιαστικά διλήμματα.
Μπαίνουμε ανάχωμα στην παντοδυναμία ενός συστήματος εξουσίας που απέδειξε αυτά τα χρόνια ότι είναι ικανό για τα πάντα» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σοβαρό θέμα η Ροδόπη

Ερωτηθείς για τα όσα καταγγέλλονται για τα εκλογικά αποτελέσματα στη Ροδόπη και την ανάμειξη του τουρκικού προξενείου, ο κ.Ανδρουλάκης έκανε λόγο για σοβαρό θέμα.
«Έχω ενοχληθεί πάρα πολύ.
Οφείλουν να δώσουν σαφείς εξηγήσεις και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας, μέσα στην ημέρα και να αφήσουν τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς.
Δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας βουλευτής που να αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης και να μιλά για τουρκική μειονότητα» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος επιπλέον κάλεσε την κα.Μπακογιάννη να ανασκευάσει τις «προσβλητικές και περιφρονητικές για τη μειονότητα δηλώσεις της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης