Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ – Να μην κάνει παρέλαση στις εκλογές

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ – Να μην κάνει παρέλαση στις εκλογές
Πρέπει να υπάρχει μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη απέναντι στη ΝΔ είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα
Κάθε σενάριο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ απέκλεισε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος υποστήριξε πως «πρέπει να υπάρχει μία αξιόπιστη πολιτική δύναμη στη χώρα για να βρίσκεται απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Ανδρουλάκης είπε πως το ΠΑΣΟΚ έχει τρεις μεγάλους στόχους στις προγραμματικές του θέσεις: ανθεκτική παραγωγική βάση που να αντέχει στους παγκόσμιους κλυδωνισμούς, δίκαιη φορολόγηση και ισχυρό κοινωνικό κράτος.
Ο κ.Ανδρουλάκης ζήτησε μείωση των φόρων σε βασικά αγαθά για όσο διαρκεί η κρίση που έχει προκληθεί λόγω της ενέργειας.
«Είναι δίκαιο τα νησιά που έχουν πρόσφυγες να έχουν μειωμένο ΦΠΑ, ενώ μικρότερα νησιά να μην έχουν;» διερωτήθηκε ο ίδιος και εστίασε και στο ζήτημα του δημογραφικού προβλήματος.

Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ.Ανδρουλάκης στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «για να μην κάνει παρέλαση η ΝΔ, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση», αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή «υπάρχει αναξιόπιστη αντιπολίτευση».
Όπως είπε, δεν θα σκεφτεί την περίπτωση για κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι δεν θέλει να χαϊδέψει αυτιά και να κλέψει ψήφους.
Απαντώντας σε ερώτηση για τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενσωματώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και στην περίπτωση να επιστρέψουν στο κόμμα, απάντησε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.
«Τα στελέχη τα οποία απέδειξαν ότι το ήθος τους είναι με πυξίδα την καρέκλα, σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω τη δυνατότητα επιστροφής» ανέφερε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης