Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλβανία: Στο νοσοκομείο των φυλακών ο Φρέντι Μπελέρι με πρόβλημα στην καρδιά

Αλβανία: Στο νοσοκομείο των φυλακών ο Φρέντι Μπελέρι με πρόβλημα στην καρδιά
Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος κρατείται στη φυλακή από τις 12 Μαΐου, αντιμετωπίζει προβλήματα στην καρδιά
Στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης.
Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος κρατείται στη φυλακή από τις 12 Μαΐου, αντιμετωπίζει προβλήματα στην καρδιά.
Ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας με την κατηγορία της «εξαγοράς ψήφων». Σε βίντεο φαίνεται ο κ. Μπελέρης να συνομιλεί σε κεντρικό δρόμο με συνεργάτες του, όταν εμφανίζονται ασφαλίτες του Έντι Ράμα, που τον αρπάζουν, τον σέρνουν και του φοράνε χειροπέδες. Στη συνέχεια περνάνε χειροπέδες και στους δύο συνεργάτες του, τους βάζουν σε μία κλούβα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο Φρέντι Μπελέρης, πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κέρδισε στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας, υποστηριζόμενος τόσο από το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και από τον συνασπισμό της αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα και το Κόμμα Ελευθερίας του τέως προέδρου της Δημοκρατίας, Ιλίρ Μέτα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης