Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ενόψει εκλογών στις 25/6

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ενόψει εκλογών στις 25/6
Το μήνυμα Ανδρουλάκη για μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου
Σχετικά Άρθρα
Συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα 29/5, στις 12:30, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, στη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της νέας Κ.Ο, κάλεσε τα στελέχη και τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματος να μην απογοητεύσουν του δημοκρατικούς πολίτες και να δώσουν ενωμένοι της μάχη της 25ης Ιουνίου.
«Οι νίκες δεν χαρίζονται, οι νίκες κερδίζονται και για αυτό ζητώ την μέγιστη προσπάθεια όλων των βουλευτών, όλων των υποψηφίων, όλων των στελεχών και φίλων της παράταξης.
Δεσμεύτηκα για ενότητα, ανανέωση και πολιτική αυτονομία. Τα πετύχαμε. Μπροστά μου, είστε εσείς, η σύγχρονη κεντροαριστερά, που θα υπηρετήσει με συνέπεια και αξιοπιστία κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει ο γνήσιος εκφραστής της κεντροαριστεράς, εμπνευστής των πραγματικών μεταρρυθμίσεων και εγγυητής των δημοκρατικών θεσμών και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Είναι η ώρα να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της αδικίας, της αδιαφάνειας, και της αναξιοκρατίας. Να πάρουμε στις 25 Ιουνίου την απόφαση να κάνουμε την αλλαγή δυνατή. Να γυρίσουμε σελίδα. Να γυρίσουμε την πλάτη στο φόβο και να ξανακάνουμε την ελπίδα κινητήριο μοχλό των δημιουργικών δυνάμεων της Ελλάδας.
Χρέος μας να υπηρετήσουμε με κάθε κόστος τον λαό και την πατρίδα. Όλοι και όλες μαζί στους αγώνες που έρχονται. Όλοι και όλες μαζί για μία ακόμα μεγαλύτερη νίκη στις 25 Ιουνίου», τόνισε.
Μάλιστα, σημείωσε ότι υπάρχει κίνδυνος παντοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας αποκλείοντας κάθε σενάριο κυβερνητικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .«Ζητώ όμως από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα, που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη. Χρειάζεται μία γνήσια προοδευτική αξιόπιστη δύναμη που θα σταματήσει την παντοδυναμία της ΝΔ», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, σύμφωνα με τον οποίο «ο γαλάζιος χάρτης της χώρας δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό, αλλά αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης