Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοτζιάς προς ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρευτείτε, ο κόσμος έχει ανάγκη όλους όσοι παλεύουν για μία άλλη κοινωνία

Κοτζιάς προς ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρευτείτε, ο κόσμος έχει ανάγκη όλους όσοι παλεύουν για μία άλλη κοινωνία
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τονίζει, σε ανάρτησή του στο Twitter, πως «ο τόπος έχει ανάγκη όλους που παλεύουν για μια άλλη κοινωνία
Τη δική του θέση για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συντριβή, δημοσιοποιεί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος δεν ήταν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές και δεν συμμετέχει οργανωτικά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τονίζει, σε ανάρτησή του στο Twitter, πως «ο τόπος έχει ανάγκη όλους που παλεύουν για μια άλλη κοινωνία.
Χρειάζεται ενωτικό κλίμα μέσα στην διαφορετικότητα, σαφείς προτάσεις, σχέδιο με όραμα, πρωτοβουλίες, άνοιγμα ψηφοδελτίων ενόψει των εκλογών, υπευθυνότητα, πατριωτισμό, στήριξη του πολιτισμού του διαλόγου».
Ο επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» ζητά άνοιγμα ψηφοδελτίων λαμβάνοντας θέση μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε έπειτα από τις δηλώσεις Παπαδημούλη για την αξιοποίηση νέων στελεχών στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και τις αιχμηρές απαντήσεις των Ρένας Δούρου και Νίκου Παππά, αλλά και από τοποθετήσεις άλλων στελεχών του κόμματος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Capture_26.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης