Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκικές εκλογές: O Sinan Ogan στηρίζει Erdogan

Τουρκικές εκλογές: O Sinan Ogan στηρίζει Erdogan
Ο Sinan Ogan, ο οποίος ήταν υποψήφιος πρόεδρος με τη Συμμαχία ATA, έλαβε το 5,17% των ψήφων στις εκλογές της 14ης Μαΐου...
Τον Τούρκο πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan θα στηρίξει στις προεδρικές εκλογές της 28ης Μαΐου ο Sinan Ogan, ο οποίος ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο.
Ο Sinan Ogan, ο οποίος ήταν υποψήφιος πρόεδρος με τη Συμμαχία ATA, έλαβε το 5,17% των ψήφων στις εκλογές της 14ης Μαΐου.
Την Κυριακή μοιράστηκε μια ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι θα ανακοινώσει τη θέση του σχετικά με το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών αυτή τη Δευτέρα (22 Μαΐου).
«Φτάσαμε στο συμπέρασμα των συζητήσεων που κάναμε. Όταν ολοκληρώσουμε τις συνομιλίες και τις συζητήσεις που θα κάνουμε αύριο, θα πάρουμε την απόφασή μας και θα τη μοιραστούμε με τα παιδιά του τουρκικού έθνους. Θέλουμε όλοι να ξέρουν ότι η απόφασή μας δεν θα δοθεί ως αντάλλαγμα για τίποτα, αλλά για το μέλλον του τουρκικού έθνους, για την ενότητα της χώρας μας, η σταθερότητα θα είναι σημαντική και ότι προσεγγίζουμε το θέμα χωρίς προσδοκίες αλλά με βάση αρχές», έγραψε την Κυριακή σε ανάρτησή του στο Twitter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης