Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανικά σαμποτάζ στη Ρωσία - Εκτροχιασμός τρένου στο Bryansk, έκρηξη σε ηλεκτρικό δίκτυο στο Λένινγκραντ

Ουκρανικά σαμποτάζ στη Ρωσία - Εκτροχιασμός τρένου στο Bryansk, έκρηξη σε ηλεκτρικό δίκτυο στο Λένινγκραντ
Δεν υπάρχουν θύματα από τις δύο αυτές επιθέσεις
Σχετικά Άρθρα
Λίγα 24ωρα μετά τον βομβαρδισμό των Ουκρανών σε χωριό στη ρωσική περιφέρεια Bryansk που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι, οι αρχές της ίδιας ρωσικής περιφέρειας ανακοίνωσαν τον εκτροχιασμό εμπορευματικής αμαξοστοιχίας κατόπιν έκρηξης.
«Στην περιοχή Unecha, στο 136ο χλμ. των σιδηροδρομικών γραμμών Bryansk - Unecha, ένας άγνωστος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη, με αποτέλεσμα μια ατμομηχανή φορτηγού τρένου να εκτροχιαστεί.
Δεν υπήρξαν θύματα
Η κυκλοφορία σε αυτό το τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής έχει διακοπεί.
Αυτή τη στιγμή, συνεργεία εργάζονται στο σημείο» υπογράμμισε ο κυβερνήτης της περιοχής Alexander Bogomaz.

Ουκρανικοί πύραυλοι

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Απριλίου ουκρανικοί πύραυλοι έπληξαν το χωριό Suzemka, περίπου δέκα χιλιόμετρα από τα ρωσοουκρανικά σύνορα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Bryansk όπως και το Belgorod, ρωσικές επαρχίες στα σύνορα με την Ουκρανία, δέχονται πλήγματα ή επιθέσεις από την ουκρανική πλευρά.
Το περασμένο Σάββατο 29/4 πέντε χωριά στο Belgorod έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω των πυρών του ουκρανικού πυροβολικού.

Επίθεση και στην επαρχία Λένινγκραντ

Εν τω μεταξύ, ο κυβερνήτης της επαρχίας του Λένινγκραντ, Aleksandr Drozdenko ανέφερε σε ανακοίνωση του στο Telegram ότι ανατινάχθηκε μια βοηθητική γραμμή μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Σύμφωνα με τον Drozdenko, ένας εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε και δεύτερο πυλώνα, αλλά η παροχή ρεύματος δεν διεκόπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης