Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν συνέλαβαν και κρατούν τρεις Βρετανούς – Τι είναι ο... τουρισμός κινδύνου

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν συνέλαβαν και κρατούν τρεις Βρετανούς – Τι είναι ο... τουρισμός κινδύνου
«Εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε επαφή μεταξύ προξενικών αρχών με Βρετανούς υπηκόους που κρατούνται στο Αφγανιστάν», αναφέρουν οι βρετανικές αρχές
Τρεις Βρετανοί άνδρες κρατούνται από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, μεταξύ των οποίων ο Miles Routledge, ο οποίος ασχολείται με τον αποκαλούμενο «τουρισμό κινδύνου», μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sky News.
Οι άλλοι δύο άνδρες είναι ο ιατρός μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, ο Kevin Cornwel και ένας άλλος Βρετανός υπήκοος που διαχειρίζεται ένα ξενοδοχείο στην Καμπούλ, τόνισε το Sky News, χωρίς να αναφέρει τα στοιχεία του τρίτου ατόμου.
«Εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε επαφή μεταξύ προξενικών αρχών με Βρετανούς υπηκόους που κρατούνται στο Αφγανιστάν και στηρίζουμε (τις) οικογένειες (τους)», δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος του βρετανικού Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης (FCDO), αλλά δεν επιβεβαίωσε τα στοιχεία των Βρετανών υπηκόων.
Ο Routledge, έχει αποκτήσει φήμη και έχει εγείρει διαμάχες, ταξιδεύοντας σε επικίνδυνες χώρες και δημοσιεύοντας αναρτήσεις στο Διαδίκτυο από τα ταξίδια του αυτά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης