Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η αντεπίθεση των Ουκρανών θα γίνει σε πολλές κατευθύνσεις και περιοχές

Ρωσία: Η αντεπίθεση των Ουκρανών θα γίνει σε πολλές κατευθύνσεις και περιοχές
Θα γίνει τόσο από την ξηρά όσο και από το νερό υποστηρίζουν Ρώσοι αξιωματούχοι
(upd) Η αναμενόμενη αντεπίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων θα γίνει σε πολλές κατευθύνσεις και περιοχές εκτιμούν Ρώσοι αξιωματούχοι, οι οποίοι θεωρούν πολύ πιθανό αυτή να εκδηλωθεί τόσο από την ξηρά όσο και από το νερό, υπονοώντας προφανώς κάποιου είδους αποβάσεις μέσω του ποταμού Δνείπερου προς τις υπό ρωσική κατοχή περιοχές της Zaporizhia και της Kherson.
«Νομίζω ότι εάν επιχειρήσουν να αντεπιτεθούν – και είναι πολύ πιθανό να αναγκαστούν να το πράξουν -, οι επιθέσεις τους θα γίνουν προς διάφορες περιοχές και κατευθύνσεις.
Αναμφίβολα ένα από αυτά θα είναι το μέτωπο στη Zaporizhia» υποστήριξε μιλώντας στο ρωσικό κανάλι Ένα ο Denys Pushilin, αναπληρωτής επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
Ερωτηθείς για το εάν ο ουκρανικός στρατός σχεδιάζει να επιτεθεί στις πόλεις του Berdyansk και της Μελιτόπολης, ο Pushilin υποστήριξε ότι αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

Αντεπίθεση με αποβάσεις

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του κινήματος «Μαζί με τη Ρωσία», Vladimir Rogov τόνισε ότι η αντεπίθεση της Ουκρανίας θα γίνει τόσο από την ξηρά όσο και από το νερό.
Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου Vladimir Zelesnky στο ελεγχόμενο από τους Ουκρανούς τμήμα της επαρχίας της Zaporizhia «επιβεβαιώνει έμμεσα» ότι οι ουκρανικές δυνάμεις προετοιμάζονται για μια επίθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης