Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ακόμα και εάν οι αντεπιθέσεις των Ουκρανών πετύχουν, ο Putin δεν θα κάνει πίσω

Ακόμα και εάν οι αντεπιθέσεις των Ουκρανών πετύχουν, ο Putin δεν θα κάνει πίσω
Δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί το τέλος των στρατιωτικών συγκρούσεων
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως ακόμα και εάν οι αντεπιθέσεις του ουκρανικού στρατού, οι οποίες αναμένονται εντός των επόμενων εβδομάδων, είναι επιτυχείς και φέρουν αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε πρόκειται να αποφασίσει να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διατυπώνει το Institute for the Study of War.
Η τοποθέτηση αυτή σημαίνει ότι εν πολλοίς ο πόλεμος στην Ουκρανία θα διαρκέσει για μεγάλο ακόμα χρονικό διάστημα, κάτι που άλλωστε επισημαίνουν πολλοί διεθνείς φορείς και κυβερνήσεις.

Δεν τον πείθουν

Όπως αναφέρεται, «οι πολλαπλές επιτυχημένες ουκρανικές αντεπιθέσεις είναι σίγουρα απαραίτητες αλλά δεν είναι επαρκείς για να πείσουν τον Putin να μπει σε μια διαπραγμάτευση για το τέλος του πολέμου».
Αντιθέτως, ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται να επιδιώκει την ενίσχυση του πολέμου, καθώς συνεχίζει να κινητοποιεί τη βιομηχανική βάση της χώρας και να βασίζεται σε διάφορα σκιώδη σχέδια κινητοποίησης έτσι ώστε να έχει την απαραίτητη μάχιμη δύναμη.

Προσηλωμένος

Σύμφωνα με το Institute for the Study of War, ο Putin παραμένει προσηλωμένος στη διεξαγωγή της στρατιωτικής επιχείρησης έως ότου αυτή επιφέρει την πλήρη ικανοποίηση των στόχων που έχει θέσει η Ρωσία, δηλαδή έως «την πλήρη νίκη στην Ουκρανία».
Όπως αναφέρεται, ο Ρώσος πρόεδρος εξακολουθεί να εστιάζει στην επίτευξη των αρχικών στρατιωτικών του στόχων, «ποντάροντας» μεταξύ άλλων και στον κορεσμό της στήριξης της Δύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης