Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη - σοκ: Το Πεντάγωνο γνώριζε πως τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα από αρχές 2021 - Aύξηση 468% των παρενεργειών

Αποκάλυψη - σοκ: Το Πεντάγωνο γνώριζε πως τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα από αρχές 2021 -  Aύξηση 468% των παρενεργειών
Το ποσοστό της μυοκαρδίτιδας αυξήθηκε στο στρατό από το 2021, δείχνουν πρόσφατα στοιχεία, δηλαδή σχεδόν στο δίμηνο από την έναρξη των εμβολιασμών τον Δεκέμβρη του 2020
Σχετικά Άρθρα
Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ γνώριζε από τις αρχές του 2021, από τα πρώτα στάδια του μαζικού εμβολιασμού πως τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα, καθώς μια από τις πρώτες ομάδες που εμβολιάστηκαν ήταν οι Αμερικανοί στρατιώτες και οι αναφορές για παρενέργειες, ιδιαίτερα μυοκαρδίτιδες, άρχισαν αν φτάνουν βροχηδόν και σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν αργότερα το ίδιο έτος έδειξαν άνοδο κατά 130% στα περιστατικά σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.
Αναλυτικότερα...

Οι διαγνώσεις μυοκαρδίτιδας, μιας μορφής καρδιακής φλεγμονής, αυξήθηκαν κατά 130,5% το 2021 σε σύγκριση με τον μέσο όρο από τα έτη 2016 έως 2020, σύμφωνα με στοιχεία από την Defense Medical Epidemiology Database (DMED).
Τα δεδομένα χορήγησε ένας πληροφοριοδότης και τα παρουσίασε στον γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wis.).

Η μυοκαρδίτιδα είναι μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

Και τα τέσσερα εμβόλια COVID-19 που έχουν εγκριθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα, σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ οι οποίοι εξέδωσαν προειδοποίηση για τον εμβολιασμό της Johnson & Johnson αυτόν τον μήνα.
Ο πληροφοριοδότης κατέβασε τα δεδομένα από το DMED το 2023, περίπου ένα χρόνο αφότου το Πεντάγωνο είπε ότι διόρθωσε ένα ζήτημα διαφθοράς δεδομένων με το στρατιωτικό σύστημα υγείας.
Τα δεδομένα έδειξαν επίσης αιχμές στις διαγνώσεις πνευμονικής εμβολής (41,2%), δυσλειτουργίας των ωοθηκών (38,2%) και «επιπλοκών και ακαθόριστων περιγραφών καρδιακών παθήσεων» (37,7%).
Ο Johnson χαρακτήρισε την αύξηση των διαγνώσεων «ανησυχητική».
Το Πεντάγωνο και η Υπηρεσία Υγείας Άμυνας, που διαχειρίζεται το DMED, δεν απάντησαν σε αιτήματα των The Epoch Times για σχολιασμό.

Αρνείνται ο στρατός την διαφορά στα δημοσιοποιημένα ποσοστά - Φταίνε... «αλλοιωμένα» δεδομένα

Τα πρόσφατα αποκαλυφθέντα στοιχεία έδειξαν επίσης υψηλότερες αυξήσεις από ό,τι είχε αναφέρει προηγουμένως το Πεντάγωνο.
Ο στρατός, για παράδειγμα, είχε ισχυριστεί ότι το ποσοστό πνευμονικής εμβολής είχε αυξηθεί μόλις κατά 25,4% το 2021.
Και τα δύο ποσοστά ήταν πολύ χαμηλότερα από την αύξηση 468% που ήταν στη συγκλονιστική κορύφωση οι διαγνώσεις ασθενειών που εντοπίστηκαν από τους καταγγέλλοντες το 2022.
Αφού δημοσιοποιήθηκε η κορύφωση των παρενεργειών, στρατιωτικοί αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι οι αυξήσεις δεν ήταν σωστές επειδή ορισμένες διαγνώσεις κατά τα έτη 2016 έως 2020 δεν είχαν καταμετρηθεί.

Οι υπομετρήσεις προήλθαν από «αλλοιωμένα» δεδομένα, είπε ο στρατός στον γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wis.) σε επιστολή του το 2022.
Το πρόβλημα επιλύθηκε στις αρχές του 2022, δήλωσαν αξιωματούχοι.
Έδωσαν στον Johnson μια λίστα με ποσοστιαίες αυξήσεις σε 15 διαγνώσεις στις 15 Φεβρουαρίου 2022.

Τα πρόσφατα αποκαλυφθέντα στοιχεία, ωστόσο, έδειξαν υψηλότερες αυξήσεις από ό,τι αναφέρθηκαν σε αυτόν τον κατάλογο.

Οι ασθένειες του νευρικού συστήματος αυξήθηκαν κατά 9,5% το 2021, σε σύγκριση με το 5,7% που είχε πει το Πεντάγωνο, σύμφωνα με τα στοιχεία των πληροφοριοδοτών.
Η υπέρταση αυξήθηκε 12,6%, όχι 1,9%.
Ο καρκίνος των όρχεων αυξήθηκε 16,3%, όχι 3%.
Άλλα ποσοστά ήταν χαμηλότερα από αυτά που ανέφερε το Πεντάγωνο.
Η γυναικεία υπογονιμότητα, για παράδειγμα, αναφέρθηκε από αξιωματούχους ότι αυξήθηκε το 2021 κατά 13,2%.
Όμως τα νέα στοιχεία δείχνουν αύξηση 4,3%.

Απαντήσεις στις διαφορές των στοιχείων

«Πληροφοριοδότης του Υπουργείου Άμυνας παρείχε στο γραφείο μου δεδομένα DMED που έδειξαν διαφορετικές ποσοστιαίες αλλαγές σε σύγκριση με αυτό που παρείχε το Υπουργείο Άμυνας πέρυσι», έγραψε ο Johnson, ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Υποεπιτροπή Ερευνών της Γερουσίας, σε επιστολή του στις 21 Μαρτίου στον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin.
«Παραμένει ασαφές πώς το Υπουργείο Εξωτερικών υπολόγισε τις ποσοστιαίες αλλαγές για αυτές τις συγκεκριμένες καταχωρημένες διαγνώσεις μετά την υποτιθέμενη επιδιόρθωση του προβλήματος των δεδομένων DMED.
Επιπλέον, τα πρόσφατα δεδομένα πληροφοριοδοτών που επισημάνθηκαν παραπάνω εγείρουν πρόσθετα ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι ποσοστιαίες αλλαγές των πληροφοριοδοτών διαφέρουν από τις ποσοστιαίες αλλαγές του Υπουργείου Ανάπτυξης, εάν η πηγή δεδομένων και για τους δύο υπολογισμούς ήταν το DMED», πρόσθεσε.
Ο Johnson ζήτησε από τον Austin να δώσει απαντήσεις μέχρι τις 4 Απριλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης