Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Ο Netanyahu επιμένει στην εφαρμογή της δικαστικής μεταρρύθμισης

Ισραήλ: Ο Netanyahu επιμένει στην εφαρμογή της δικαστικής μεταρρύθμισης
"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε οποιαδήποτε διαφωνία να θέσει σε κίνδυνο το συλλογικό μας μέλλον", είπε ο Benjamin Netanyahu
Αποφασισμένος να προχωρήσει σε "υπεύθυνες δικαστικές μεταρρυθμίσεις" εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας Joav Galand.
"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε οποιαδήποτε διαφωνία να θέσει σε κίνδυνο το συλλογικό μας μέλλον", είπε ο Netanyahu, δεσμευόμενος ότι θα κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει την ηρεμία και την κοινωνική συνοχή.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός είχε καλέσει το απόγευμα τον υπουργό Άμυνας, ύστερα από αναφορές μέσων ενημέρωσης ότι ο Galand σκόπευε να ζητήσει την αναστολή της αμφιλεγόμενης μεταρρύθμισης του δικαστικού συστήματος, η οποία πυροδότησε άνευ προηγουμένου διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι σκόπευε να τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος, αλλά αποφάσισε να μην το κάνει πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, ο Galand ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τον αντίκτυπο που έχει στον τομέα της εθνικής ασφάλειας η κοινωνική αναταραχή που έχει προκληθεί από τις αντιδράσεις στη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης