Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σάλος από το σχόλιο Μητσοτάκη: Ζήτησε από την Ευδοκία που τραυματίστηκε στα Τέμπη να βάλει «πλάτη»

Σάλος από το σχόλιο Μητσοτάκη: Ζήτησε από την Ευδοκία που τραυματίστηκε στα Τέμπη να βάλει «πλάτη»
«Αν ήμουν κόρη σας κ. Πρωθυπουργέ και μετά από αυτό που έπαθα, σας έλεγα πως φοβάμαι και θέλω να αλλάξω χώρα, τι θα με συμβουλεύατε;» ήταν το ερώτημα της νεαρής γυναίκας

Την οργή των τηλεθεατών που παρακολούθησαν χθες την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη προκάλεσε ο πρωθυπουργός από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής «Πρωταγωνιστές».
Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να παραθέτει ερωτήματα των τραυματιών της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη, μεταξύ των οποίων και η ερώτηση της Ευδοκίας Τσαγκλή, στην οποία ο Μητσοτάκης, απάντησε ότι… πρέπει και εκείνη να βάλει πλάτη για να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα!
«Αν ήμουν κόρη σας κ. Πρωθυπουργέ και μετά από αυτό που έπαθα, σας έλεγα πως φοβάμαι και θέλω να αλλάξω χώρα, τι θα με συμβουλεύατε;» ήταν το ερώτημα της νεαρής γυναίκας με τον Μητσοτάκη να απαντάει: «Καταρχάς είδα την εκπομπή την οποία κάνατε κ. Θεοδωράκη και είδα αυτά τα οποία είπε δημόσια η Ευδοκία, με πολύ θάρρος, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Θα έλεγα στην Ευδοκία η οποία έχει ηλικία -απ’ ό,τι κατάλαβα λίγο μεγαλύτερη από τη μεγαλύτερη μου κόρη– ότι έχει κάθε λόγο να είναι θυμωμένη, να φοβάται, να ανησυχεί. Δε γίνεται σήμερα ένα νέο παιδί να μπαίνει στο τρένο και να αισθάνεται ότι μπορεί να του συμβεί κάτι τόσο τραγικό. Θα της έλεγα όμως ότι πρέπει τελικά να επιμείνει. Να βάλει και αυτή πλάτη για να αλλάξει αυτή η χώρα». 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης