Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Δύο φορές κάλεσε ο Μητσοτάκης τον Ανδρουλάκη αλλά αρνήθηκε

ΝΔ: Δύο φορές κάλεσε ο Μητσοτάκης τον Ανδρουλάκη αλλά αρνήθηκε
Η πρόσκληση ήταν 8 μήνες πριν από την υπόθεση των υποκλοπών αναφέρει η ΝΔ
Δύο φορές κάλεσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη να συναντηθούν, αλλά αυτός αρνήθηκε αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.
«Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντζο, ο οποίος αιτιολόγησε την άρνηση του κ. Ανδρουλάκη να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ότι η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή 8 μήνες πριν από αυτήν την υπόθεση.
Προφανώς, άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρει η ΝΔ.

Τι είχε αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

Σημειώνεται πως σε σημερινές του δηλώσεις και αναφερόμενος στην χθεσινή τοποθέτηση του κ.Μητσοτάκη στην τηλεοπτική συνέντευξη του ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση του για συνάντηση, ο Δ. Μάντζος, εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, επιτέθηκε στον κ.Μητσοτάκη λέγοντας ότι «μπήκε στη ζώνη του θράσους, καταλογίζοντας στον Νίκο Ανδρουλάκη κακή πίστη ή αντιπολιτική συμπεριφορά».
«Να το κάνει αυτό ο Πρωθυπουργός από το γραφείο του οποίου λειτούργησε ο “Μεγάλος Ανιψιός” σε ένα σύστημα παρακολουθήσεων και υποκλοπών, συνιστά θράσος.
Το μόνο ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει μια συνάντηση μεταξύ τους θα ήταν να του πει πότε, γιατί και με ποιο προϊόν τον παρακολουθούσε.
Διότι υποκλοπές είχαν γίνει τότε, το λέει και η ΕΥΠ και η ΑΔΑΕ.
Άρα να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε θάρρος και να πούμε και μισή κουβέντα» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε επιτεθεί στον κ.Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας πως «ο κ. Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την ανάγκη να μιλήσουμε με όρους ειλικρίνειας και αυτοκριτικής, φαίνεται ότι πήρε προαγωγή από πρίγκιπας σε αυτοκράτορα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης