Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκρέκας: Καμία διάθεση ιδιωτικοποίησης του νερού - Θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, όσο είμαστε κυβέρνηση τουλάχιστον

Σκρέκας: Καμία διάθεση ιδιωτικοποίησης του νερού - Θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, όσο είμαστε κυβέρνηση τουλάχιστον
«Οι μόνοι που μπορούν να παρέχουν πόσιμο νερό και αρδευτικό νερό στη χώρα είναι δημόσιοι δημοτικοί οργανισμοί και ο Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων», υπογράμμισε ο Κ. Σκρέκας
«Δεν υπάρχει καμία διάθεση ιδιωτικοποίησης του νερού», ξεκαθάρισε εκ νέου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Σκρέκας, κατά την έναρξη της δεύτερης ημέρας της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για τη «Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και διεύρυνση του αντικειμένου της με αρμοδιότητες επί των υπηρεσιών ύδατος και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων».
«Οι μόνοι που μπορούν να παρέχουν πόσιμο νερό και αρδευτικό νερό στη χώρα είναι δημόσιοι δημοτικοί οργανισμοί και ο Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων», υπογράμμισε ο υπουργός.
Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι «το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, όσο είμαστε εμείς κυβέρνηση τουλάχιστον».
Σημειώνεται ότι στην έναρξη της συνεδρίασης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, Σ. Φάμελλος, ζήτησε από τον κ. Σκρέκα να ενημερώσει για αλλαγές που θα επιφέρει στο νομοσχέδιο, καθώς δεν είναι ορθό να ενημερώνεται σχετικώς η ολομέλεια από δημοσίευμα εφημερίδας για απόσυρση συγκεκριμένων άρθρων, με τον υπουργό να του απαντά ότι οι νομοτεχνικές βελτιώσεις θα είναι σε γνώση των βουλευτών πολύ νωρίτερα από το πέρας της συνεδρίασης, ώστε να συμβάλουν στη διαμόρφωση του τελικού σχεδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης