Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση «Μ. Τσάλλα»: Ποιος ήταν ο δικηγόρος που την βοήθησε στην Ελλάδα - Το γραφείο στην Ιπποκράτους - Πέθανε ξαφνικά στα 45

Υπόθεση «Μ. Τσάλλα»: Ποιος ήταν ο δικηγόρος που την βοήθησε στην Ελλάδα - Το γραφείο στην Ιπποκράτους - Πέθανε ξαφνικά στα 45
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πριν από περίπου δύο χρόνια και ενώ ο ίδιος δεν ήταν πάνω από 45 χρονών, πέθανε ξαφνικά
Ένας δικηγόρος, περίπου 40 ετών, ήταν εκείνος που υποδέχθηκε την κατάσκοπο “Μαρία Τσάλλα” και δέχτηκε να τη βοηθήσει με την ελληνοποίηση της.
Ακόμα μετά την ελληνοποίηση της, λειτουργούσε σαν φορολογικός της εκπρόσωπος. Ο ίδιος άνθρωπος, φέρεται να της παρείχε νομική αρωγή στις ενέργειές της για να εγγραφεί στο Δημοτολόγιο.
Ο δικηγόρος είχε το γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους, ήταν και ο ίδιος ρωσικής καταγωγής, ενώ βοηθούσε κατά κανόνα, Ρώσους πολίτες που βρίσκονταν στην Ελλάδα. Ανήκε άλλωστε και ο ίδιος σε έναν ελληνορωσικό σύνδεσμο φιλίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως η επιγραφή στο δικηγορικό του γραφείο ήταν στα ρώσικα.
Σύμφωνα με το MEGA, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πριν από περίπου δύο χρόνια και ενώ ο ίδιος δεν ήταν πάνω από 45 χρονών, πέθανε ξαφνικά. Παράλληλα από τις έρευνες, φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί και τα στοιχεία της μητέρας της Ιρίνα Σμίρεβα ή αλλιώς “Μαρία Τσάλλα“. Πρόκειται για πρόσωπο που έχει γεννηθεί το 1969 και έχει αποβιώσει το 2013, ενώ φέρεται ακόμα να είχε ποινικές εμπλοκές και να είχε φυλακιστεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης