Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Unibios: Διάθεση του 0,96% μέσω private placement

tags :
Unibios: Διάθεση του 0,96% μέσω private placement
H Unibios διέθεσε το 0,96% μέσω private placement

H εταιρεία Unibios Συμμετοχών ΑΕ, κατ' εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, της από 28.02.2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου και της από 03.03.2023 σχετικής ανακοίνωσής της, στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 17.03.2023 προέβη σε μεταβίβαση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, 150.000 Ιδίων Μετοχών, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,96% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, με τιμή πώλησης 0,675 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία 101.250 ευρώ.
Οι πωληθείσες ως άνω ίδιες μετοχές αποκτήθηκαν, δυνάμει των σχετικών αποφάσεων της Γενικής Συνελεύσης των μετόχων της Εταιρείας.
Κατόπιν αυτού, η Εταιρεία σήμερα δεν κατέχει καμία ίδια μετοχή.
Αγοραστής των μετοχών είναι ο κ. Karl Michael Millauer, υποψήφιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Unibios Συμμετοχών.
Ο κ. Millauer έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε σημαντικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του νερού διεθνώς όπου κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης.
Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρίες του κλάδου επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης νερού με έμφαση τις επιχειρηματικές συνεργασίες και επενδύσεις, τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις και με έδρα στη Ζυρίχη.
Ο κ. Millauer θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Watera International διεθνώς, ενισχύοντας περεταίρω την εξωστρέφεια του Ομίλου Unibios.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης