Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutsche Bank: Bonus 8,9 εκατ. ευρώ στον CEO για το 2022 - Η καλύτερη χρονιά από το 2007

Deutsche Bank: Bonus 8,9 εκατ. ευρώ στον CEO για το 2022 - Η καλύτερη χρονιά από το 2007
To bonus στον Sewing επισφραγίζει την πιο κερδοφόρα χρονιά της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας από το 2007
Η Deutsche Bank ανταμείβει τον διευθύνοντα σύμβουλο Christian Sewing με το ποσό των 8,9 εκατ. ευρώ (9,49 εκατ. δολάρια) το 2022, ελαφρώς υψηλότερα από 8,8 εκατ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα, όπως γνωστοποίησε η τράπεζα την Παρασκευή, ως bonus για την τρίτη συνεχή χρονιά κερδών και την επίτευξη βασικών ορόσημων στην αναδιάρθρωση της τράπεζας.
Η δεξαμενή bonus για ολόκληρη την τράπεζα ήταν 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ, ουσιαστικά αμετάβλητη σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.
Η αμοιβή επισφραγίζει την πιο κερδοφόρα χρονιά της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας από το 2007.
Ο Sewing οδήγησε την τράπεζα μέσω ενός τετραετούς σχεδίου εξυγίανσης ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ για μία από τις πιο συστημικά σημαντικές τράπεζες του κόσμου, μετά από χρόνια ζημιών.
Για το 2023, η τράπεζα προέβλεψε μικρή αύξηση των εσόδων στα 28 δισ. ευρώ με 29 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την ετήσια έκθεσή της την Παρασκευή. Στην επενδυτική τράπεζα, τα έσοδα θα παραμείνουν αμετάβλητα, προέβλεψε.
Η Deutsche υπογράμμισε τους κινδύνους για τις προοπτικές της, οι οποίοι περιλαμβάνουν την οικονομία, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ένταση μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας και τον πληθωρισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης