Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργή Λατινοπούλου κατά Μπογδάνου: «Είναι σκορπιός που δαγκώνει όσους τον ευεργετούν» - Οδυνηρό το... διαζύγιο

Οργή Λατινοπούλου κατά Μπογδάνου: «Είναι σκορπιός που δαγκώνει όσους τον ευεργετούν» - Οδυνηρό το... διαζύγιο
Λατινοπούλου: Προχωράμε δυνατά, χωρίς βαρίδια, χωρίς καιροσκόπους, χωρίς ανήθικους ανθρώπους στο πλάι μας

Η Α.Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram κατηγορεί τον πρώην κομματικό της συνεταίρο και πρόεδρο του κόμματος «Πατρίδα» Κ.Μπογδάνο ότι είναι ένας «σκορπιός που δαγκώνει» και ότι προχώρησε σε μία ακατανόητη ενέργεια να συμπράξει με τον 86χρονο, εργολάβο του Δημοσίου Π.Εμφιετζόγλου για βιοποριστικούς λόγους.
Η οργή της Αφροδίτης Λατινοπούλου «ξεχειλίζει» για το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ και τον συνιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος όπως ανακοίνωσε θεώρησε σκόπιμο να κατεβεί στις εκλογές με τον  Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Η ανάρτηση της...

Στην ανάρτησή της αποκαλεί τον Κ. Μπογδάνο «καιροσκόπο και ανήθικο» ενώ συνεχίζει να θεωρεί το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ, κόμμα της, δηλαδή θεωρεί πως ο Κ.Μπογδάνος αποχώρησε και όχι αυτή.
«Ο κύριος Μπογδάνος με κάποια στελέχη και φίλους του που τους βάφτισε χθες πολιτικό συμβούλιο, αποφάσισε να πουλήσει την κοινή προσπάθεια μας μέσα από μία στημένη και εντελώς παράτυπη διαδικασία αποφάσισε να συμπορευθεί με 86χρονο εργολάβο δημοσίων έργων.
Δεν σεβάστηκε ούτε τον λόγο του, ούτε την προσπάθεια μας, ούτε τον κοινό μας αγώνα. Όσο κράτησε και όσο συμμετείχε… βλέπετε για κάποιους η πολιτική τους επιβίωση με κάθε σκοπό είναι μονόδρομος.
Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον σκορπιό γιατί σε δαγκώνει ενώ τον κουβαλάς στην πλάτη σου. Είναι η φύση του τέτοια.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά στην πολιτική που συμβαίνουν αυτά, ούτε θα είναι η τελευταία.
Ο κύριος Μπογδάνος έχει ήδη στο μικρό του πολιτικό ενεργητικό, μία συμμετοχή στη Νέα Δημοκρατία, μία διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία, μία συμπόρευση με τους Τζήμερο και Κρανιδιώτη, μία διαγραφή από τους ίδιους, μία συμπόρευση μαζί μας, μία προδοσία της προσπάθειας μας, και έναν συνεταιρισμό με τον κύριο Εμφιετζόγλου.
Και προφανώς, θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια στο σίριαλ «Μπογδάνος στη Βουλή».
Εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά τον αγώνα μας, δεν πουλιόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε.
Δεν είμαστε στην πολιτική για να αποκτήσουμε επαγγελματική σταδιοδρομία, αλλά για να υπηρετήσουμε με συνέπεια το όραμα μας για να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Προχωράμε δυνατά, χωρίς βαρίδια, χωρίς καιροσκόπους, χωρίς ανήθικους ανθρώπους στο πλάι μας, για να αλλάξουμε τα πάντα για την Πατρίδα μας και για τα Παιδιά μας.»

 


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης