Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η πρώτη εμφάνιση Βαρουφάκη μετά τον ξυλοδαρμό - Πως περιγράφει την επίθεση: Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου

Η πρώτη εμφάνιση Βαρουφάκη μετά τον ξυλοδαρμό - Πως περιγράφει την επίθεση: Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου
Ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ο 17χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί ήταν τσιλιαδόρος, δεν τον χτύπησε
Σχετικά Άρθρα
Όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (10/3/2023) έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια, όπου έπεσε θύμα επίθεσης, περιέγραψε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό.
Ειδικότερα, ο κ. Βαρουφάκης εξήγησε ότι 7 άτομα μπήκαν μέσα στο εστιατόριο, όπουβρισκόταν με μέλη του DIEM25 κι ότι αποφάσισε να τους ακολουθήσει για να μην υπάρξει σύρραξη.
Ο ίδιος επέμεινε ότι «ο αρχηγός τους», ο οποίος και τον χτύπησε ήταν ηλικίας 25-27 ετών. «Βγήκα έξω, με έσπρωχνε και με χτυπούσε κι εγώ του είπα "προσπαθώ να σε τιμήσω, να ακούσω αυτά που θες και εσύ με χτυπάς;"» είπε περιγράφοντας το περιστατικό. Ο κ. Βαρουφάκης χαρακτήρισε χειρουργικά τα χτυπήματα που δέχθηκε στη μύτη και ανέφερε ότι από την ομάδα των ανθρώπων που τον χτύπησαν ακούστηκε η φράση «για να μάθεις να ψηφίζεις μνημόνια».
«Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου» συμπλήρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και υποστήριξε ότι «ο πιτσιρικάς (σ.σ. ο 17χρονος που συνελήφθη) ήταν τσιλιαδόρος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης