Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τηλεφωνήματα για βόμβα σε σταθμό Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία - Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Μεταξουργείο»

Τηλεφωνήματα για  βόμβα σε σταθμό Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία - Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Μεταξουργείο»
Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στα δύο ξενοδοχεία
(upd) Συναγερμός σήμερα στην Αστυνομία, μετά από τηλεφωνήματα αγνώστου για τοποθέτηση βόμβας τόσο στον σταθμό Λαρίσης, και στο μετρό του σταθμού "Μεταξουργείο", όσο και σε δύο ξενοδοχεία.
Πλέον, έχει ανοίξει  ο σταθμός του μετρό "Μεταξουργείο", δόθηκε στην κυκλοφορία  και ο παράδρομος της οδού Θ. Δηλιγιάννη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στα δύο ξενοδοχεία σε Μεταξουργείο και του Αγίο Παντελεήμονα, που έχουν εκκενωθεί λόγω απειλής για τοποθέτηση βόμβας. 

Τι προηγήθηκε

Νωρίτερα εκκενώθηκαν όλοι οι παραπάνω χώροι και η Ελληνική Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ.Δηλιγιάννη, στην οδό Οδυσσέως από το ύψος της οδού Κολωνού έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Θ. Δηλιγιάννη και στην οδό Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Λιοσίων.

Τα τηλεφωνήματα

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 8:40 το πρωί της Κυριακής 12/3 στην αστυνομία και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ. Ακολούθησαν ακόμη δύο τηλεφωνήματα σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, όπου και εκεί αναφέρθηκε ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί.
Μάλιστα, έγινε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για το τοποθέτηση βόμβας και στο σταθμό του Μετρό στο Μεταξουργείο, ο οποίος και εκκενώθηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης