Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εξωφρενική η διπροσωπία των ΗΠΑ: Οξύνουν την σύγκρουση στην Ουκρανία για να κρύψουν τις ευθύνες τους και τις φρικαλεότητες Zelensky

Εξωφρενική η διπροσωπία των ΗΠΑ: Οξύνουν την σύγκρουση στην Ουκρανία για να κρύψουν τις ευθύνες τους και τις φρικαλεότητες Zelensky
Η διπροσωπία της Ουάσιγκτον είναι εξωφρενική. - Γιατί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σιωπά για τις θηριωδίες των Ουκρανών; ρωτά ο Ρώσος επιτετραμμένος
Ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον Anatoly Antonov σε δηλώσεις του, τόνισε ότι οι «διπρόσωπες» ΗΠΑ εντείνουν την σύγκρουση στην Ουκρανία και χρεώνουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Ρωσία για να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες, ενώ «κλείνουν τα μάτια στις φρικαλεότητες και τα εγκλήματα του καθεστώτος Zelensky»!
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προσπαθεί να δικαιολογήσει τις δικές της δραστηριότητες για την κλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία με ισχυρισμούς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που αποδίδονται στη Ρωσία, σύμφωνα με τον Ρώσο πρεσβευτή.
"Θεωρούμε τέτοιους υπαινιγμούς ως μια απόπειρα, χωρίς προηγούμενο ως προς τον κυνισμό της, να δαιμονοποιηθεί η Ρωσία κατά τη διάρκεια ενός υβριδικού πολέμου, που εξαπολύθηκε εναντίον μας.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σκοπός τέτοιων επιθέσεων είναι να δικαιολογήσουν τις ενέργειες της ίδιας της Ουάσιγκτον για να τροφοδοτήσουν την ουκρανική κρίση.
Πρώτα απ 'όλα, αφορά την ανεξέλεγκτη στρατιωτικοποίηση του καθεστώτος του Κιέβου», είπε ο πρέσβης.

«Κάποια στιγμή οι Αμερικανοί είπαν ότι θα προμήθευαν την Ουκρανία μόνο με αμυντικά όπλα, αλλά τώρα στέλνουν βαρέα τεθωρακισμένα οχήματα, πυροβολικό, συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης με πυρομαχικά μεγάλου βεληνεκούς.
Οι ΗΠΑ παρέχουν πληροφορίες στους Ναζί του Κιέβου, τρένα και μαχητές.
Με τη θέληση του Λευκού Οίκου διαπράττεται μια εξωφρενική πράξη - όπως πριν από 80 χρόνια - τανκς με σταυρούς επιτίθενται στη χώρα μας.
Πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε τη Δύση και να προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε κάθε είδους συμφωνία μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις και βασικά, άλλα μας είπαν, αλλά έκαναν και μάλιστα προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Την ίδια στιγμή, ο διπλωμάτης τόνισε ότι οι ΗΠΑ «απλώς κλείνουν τα μάτια στις φρικαλεότητες του καθεστώτος Zelensky».
"Η Ουάσιγκτον προτιμά να μην παρατηρεί τις φρικιαστικές σκηνές των πυροβολισμών άοπλων αιχμαλώτων Ρώσων στρατιωτών.
Ξέχασε το αιματηρό κάψιμο ανθρώπων στο Κτήριο Συνδικάτων στην Οδησσό το 2014.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αγνοούν εντελώς τις επιθέσεις που γίνονται για πολλούς χρόνια σε οικισμούς στο Donbass - νηπιαγωγεία, σχολεία, νοσοκομεία και κτίρια κατοικιών.
Αν και θα πρέπει να είναι σαφές σε κάθε νηφάλιο άτομο ότι δεν προέρχονται απειλές από εκεί», είπε.

"Η διπροσωπία της Ουάσιγκτον είναι εξωφρενική.
Γιατί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σιωπά για τις θηριωδίες των Ουκρανών;
Τι σκέφτονται οι αμερικανικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Γιατί κανείς δεν ζητά την τιμωρία των φασιστών κακοποιών;" τόνισε ο Antonov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης