Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky στη Διάσκεψη του Μονάχου: Στείλτε γρήγορα τα όπλα - Εξαρτώνται οι ζωές των Ουκρανών

Zelensky στη Διάσκεψη του Μονάχου: Στείλτε γρήγορα τα όπλα - Εξαρτώνται οι ζωές των Ουκρανών
Όσο η Δύση σκέφτεται να μας στείλει τανκ, η Ρωσία αναζητά τρόπους να στραγγαλίσει τη Μολδαβία είπε ο Zelensky
Έκκληση στη Δύση να στείλει το ταχύτερο δυνατό όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία διότι από αυτά εξαρτάται η ζωή των Ουκρανών απηύθυνε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky κατά την ομιλία του στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια που πραγματοποιείται στο Μόναχο.
Όπως είπε ο Zelensky, δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα ταμπού όσον αφορά την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, καθώς όπως είπε, αυτά είναι άκρως απαραίτητα προκειμένου να μπορεί να υπερασπιστεί την κυριαρχία της.
«Την ώρα που η Δύση συζητά την παροχή τανκ στην Ουκρανία, το Κρεμλίνο αναζητά τρόπους για να «στραγγαλίσει» τη Μολδαβία» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, ο οποίος επέκρινε την Ευρώπη, τονίζοντας ότι όσο αυτή καθυστερεί τη διαδικασία διεύρυνσης της, τόσο πιο καταστροφική και επιθετική γίνεται η πολιτική της Ρωσίας.
Όπως είπε, τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη στηρίζουν την υποψηφιότητα της Ουκρανίας, επισημαίνοντας πως το Κίεβο είναι ήδη συνδεδεμένο με την ευρωπαϊκή οικονομία και ενέργεια.
Στην αρχή της ομιλίας του ο Zelensky συνέκρινε τη μάχη της Ουκρανίας απέναντι στη Ρωσία με αυτή του Δαβίδ κατά του Γολιάθ, τονίζοντας πως ήδη ο Γολιάθ έχει ήδη αρχίσει να χάνει έδαφος και ότι θα ηττηθεί εντός του 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης