Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ το έχουν τερματίσει στην Ουκρανία: Ελέγχουν το Κίεβο, κλιμακώνουν τον πόλεμο

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ το έχουν τερματίσει στην Ουκρανία: Ελέγχουν το Κίεβο, κλιμακώνουν τον πόλεμο
Στο μέγιστο η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον πόλεμο στην Ουκρανία υποστήριξε η Maria Zakharova από το ρωσικό ΥΠΕΞ
Σχετικά Άρθρα
Η εμπλοκή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στον πόλεμο στην Ουκρανία έχει φτάσει στο μέγιστο δυνατό σημείο της υποστηρίζει η Maria Zakharova, εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, η οποία και αυτή επιτέθηκε κατά της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland με αφορμή τα όσα είπε για την Κριμαία.
Συγκεκριμένα, η Nuland υποστήριξε πως οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Κριμαία είναι νόμιμοι στόχοι για τους Ουκρανίας και ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τα πλήγματα αυτά, ενώ είπε πως η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ ασφαλής, αν δεν αποστρατιωτικοποιηθεί η Κριμαία.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις από τη Μόσχα είναι οργισμένες.
Ρώσοι διπλωμάτες υποστήριξαν πως μια επίθεση στην Κριμαία, είναι σαν να επιτίθεσαι στη Μόσχα ή στο Βλαντιβοστόκ ενώ επισήμαναν πως αυτές οι δηλώσεις της Nuland επιβεβαιώνουν πλήρως τους ισχυρισμούς της Ρωσίας για την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο.

Εμπλοκή ΗΠΑ

«Τα λόγια της Nuland για την υποστήριξη των ουκρανικών χτυπημάτων στην Κριμαία καταδεικνύουν τη συμμετοχή των Αμερικάνων στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Η Nuland με το να δηλώνει την υποστήριξη της στις επιθέσεις στην Κριμαία, υποκινεί το Κίεβο σε περαιτέρω κλιμάκωση» είπε η Zakharova, αναφέροντας πως η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον πόλεμο έχει φτάσει στο μέγιστο δυνατό σημείο.
«Τα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ προσπαθούν με αθώο βλέμμα να μας πείσουν ότι δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στην σύγκρουση στην Ουκρανία.
Η εμπλοκή τους όμως είναι η μέγιστη δυνατή, είναι προκλητική εδώ και πολλά χρόνια» είπε η Zakharova επισημαίνοντας πως το ΝΑΤΟ ελέγχει πλήρως το Κίεβο

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης