Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημητρίου (ΝΔ): Να μην παγώσουν οι πλειστηριασμοί – Ρύθμιση για αναστολή τους εγώ δεν ψηφίζω

Παπαδημητρίου (ΝΔ): Να μην παγώσουν οι πλειστηριασμοί – Ρύθμιση για αναστολή τους εγώ δεν ψηφίζω
«Εγώ δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση θα πάρει τέτοια πρωτοβουλία. Κι αν πάρει, σας το λέω ότι δεν θα το ψηφίσω», ξεκθαρίζει ο βουλευτής της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Υπέρ της συνέχισης διενέργειας των πλειστηριασμών τάσσεται ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ρύθμιση για την αναστολή τους.
«Εγώ δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση θα πάρει τέτοια πρωτοβουλία. Κι αν πάρει, σας το λέω ότι δεν θα το ψηφίσω.
Είναι καταστροφικό», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου όταν ρωτήθηκε για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία να προβλέπει αναστολή των πλειστηριασμών έως τις εκλογές.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην Τηλεόραση της Βουλής παραδέχτηκε ότι στην προεκλογική περίοδο όλοι κάτι «πουλάμε». Πρόσθεσε όμως ότι όταν πουλάμε κάτι να μην είναι κίβδηλο, ψεύτικο.
«Πεποίθηση μου είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.
Δεν θα το κάνει η κυβέρνηση, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει διευκρινίσει: «Θα κάνουμε τα πάντα έως τη γραμμή που δεν θίγεται η αξιοπιστία της χώρας.
Δεν θα ξαναμπούμε στον ίδιο φαύλο κύκλο που μπήκαμε το 2014 – ‘15.
Όχι, με συγχωρείτε, δεν με έστειλαν οι άνθρωποι που με ψήφισαν, που με σταύρωσαν εννοώ, δεν με έστειλαν για αυτό», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης