Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία – Κόλαφος στη Γερμανία: Η Baerbock κινδυνεύει με ένα νέο «ανεπανόρθωτο λάθος, μετά τη συγγνώμη που ψέλλισε

Ρωσία – Κόλαφος στη Γερμανία: Η Baerbock  κινδυνεύει με ένα νέο «ανεπανόρθωτο λάθος, μετά τη συγγνώμη που ψέλλισε
Η επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Annalena Baerbock χαρακτήρισε «λανθασμένες τις δηλώσεις ότι η Δύση βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσική Ομοσπονδία
Σχετικά Άρθρα
Aπάντηση - κόλαφος της Ρωσίας στις ανοησίες της Γερμανιδας ΥΠΕΞ που καλλιεργούν την αντιρωσική υστερία στη Ευρώπη.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova, σχολίασε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 ότι η επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Annalena Baerbock, αναγνώρισε ως λάνθασμενη τη δήλωσή της για πόλεμο της Ευρώπης κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας ότι εάν επιδείξει η ίδια εκ νέου υποκριτική στάση, τότε θα κάνει ανεπανόρθωτο λάθος.
Νωρίτερα, η  Annalena Baerbock με δηλώσεις της αναγνώρισε ότι η θέση που διατύπωσε ότι η Δύση βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσική Ομοσπονδία είναι λανθασμένη.
Παρέθεσε χαρακτηριστικά την παροιμία: «Μόνο αυτός που δεν ζει δεν κάνει λάθη».
«Αν συνειδητοποιήσατε ειλικρινά το λάθος σας, θα το καταλάβετε.
Πρέπει να το καταλάβετε.
Και αν πάλι επιδείξετε εκ νέου υποκριτική στάση, τότε έχετε κάνει ανεπανόρθωτο λάθος», έγραψε η Zakharova σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Κοίτα Annalena...

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική δήλωση!
Δεν αστειεύομαι.
Κοίτα, Annalena, αν πιστεύεις ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη, επειδή αυτό είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής, τότε σταματήστε να κλιμακώνετε την κρίση, που οδηγεί στη δολοφονία ανθρώπων με δυτικά όπλα», πρόσθεσε.
Η Zakharova τόνισε ότι «εδώ και οκτώ χρόνια, το καθεστώς Zelensky, που υποστηρίζεται από τη Γερμανία, σκοτώνει τον λαό του Donbass».
«Για να σταματήσει η αιματοχυσία και να σταματήσει η απειλή της κλιμάκωσής της σε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο, από τη σύγκρουση που ξεκίνησε στην Ουκρανία.
Και έκτοτε οι εγκληματίες του ΝΑΤΟ άρχισαν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, μετατρέποντάς την κατάσταση σε μεγάλης κλίμακας σφαγή», τόνισε. .
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης