Τελευταία Νέα
Διεθνή

Robert Kiyosaki: Οι παγκόσμιες αγορές καταρρέουν, κραχ στη Silicon Valley – Χειρότερος ηγέτης στην Ιστορία ο Biden

Robert Kiyosaki: Οι παγκόσμιες αγορές καταρρέουν, κραχ στη Silicon Valley – Χειρότερος ηγέτης στην Ιστορία ο Biden
Ο Robert Kiyosaki έχει επανειλημμένως προειδοποιήσει τους 2,3 εκατομμύρια οπαδούς του για κατάρρευση των παγκόσμιων αγορών
Σχετικά Άρθρα
Νέα δραματική προειδοποίηση, για άλλη μία φορά, όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, απηύθυνε στο κοινό του ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος συγγραφέας και γκουρού του personal finance Robert Kiyosaki….
Όπως είπε σε πρόσφατο tweet του, οι επενδυτές, σε όλες τις αγορές, θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για κραχ.
Προέτρεψε επίσης τους αναγνώστες και τους διαδικτυακούς φίλους του να αξιοποιήσουν τα περιουσιακά στοιχεία για τα οποία μιλά τα τελευταία χρόνια.

«Το κραχ έρχεται»

Ο Robert Kiyosaki έχει επανειλημμένως προειδοποιήσει τους 2,3 εκατομμύρια οπαδούς του για κατάρρευση της παγκόσμιας αγοράς, η οποία, όπως υποστηρίζει, έφτασε επιτέλους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρώτο φαινόμενο ντόμινο ξεκίνησε το 2022, όταν η πλειονότητα των εταιρειών στη Silicon Valley απέλυσαν περίπου 144.000 υπαλλήλους.
Επιπλέον, αναφέρει ότι περίπου 66.000 ακόμη άτομα έχασαν το εισόδημά τους μέσα στον πρώτο μήνα του τρέχοντος έτους.
Μεταξύ των εταιρειών οι οποίες προέβησαν σε αθρόες απολύσεις ήταν η Meta, η Amazon, η Google, η Microsoft και πιο πρόσφατα το Zoom.
Παρομοιώνει, μάλιστα, αυτό το οποίο θα συμβεί με το καταστροφικό δυστύχημα που φέρεται να συνέβη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως είχε προβλέψει η Stansberry Research, που εδρεύει στο Μέριλαντ.
«Οι χειρότεροι»

Από τα βέλη του Kiyosaki δεν μένει άθικτη η αμερικανική ηγεσία…
«Οι Biden και Kamala είναι οι χειρότεροι ηγέτες στην ιστορία των ΗΠΑ…
Ο πληθωρισμός αυξάνεται ξανά μετά την παύση λειτουργίας του αγωγού Keystone…
Οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν το Αφγανιστάν, αναγκάζοντας τη Σαουδική Αραβία να συνασπιστεί με τη Ρωσία.
Και πάλι οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται.
Ανοίγει τα σύνορα, ναρκωτικά και έγκλημα παντού.
Προσέξτε τι ΚΑΝΕΙ ο Biden, όχι τα ψέματά του».
Crypto Crash?

Ο Kiyosaki έχει προφητεύσει ότι θα υπάρξει κατάρρευση σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων της χρηματιστηριακής αγοράς, εμπορευμάτων όπως ο χρυσός και το ασήμι, ακόμη και της αγοράς των κρυπτονομισμάτων.
Επίσης, ως αντιστάθμιση, δήλωσε κατηγορηματικά ότι σκοπεύει να αυξήσει τις επενδύσεις του σε Χρυσό, Ασήμι και Bitcoin ανεξάρτητα από το εάν οι τιμές τους βελτιώνονται ή όχι.
καταδεικνύοντας έτσι την ακλόνητη πίστη του στην αξία αυτών των επενδύσεων.
«Τα πάντα θα καταρρεύσουν συμπεριλαμβανομένων των τιμών χρυσού, ασημιού.
Μην πανικοβάλλεσαι», έγραψε.
Ο 75χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Bitcoin…
Ενίοτε το αποκαλεί «λεφτά του λαού».
Ωστόσο, ενώ εξηγεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του εμβληματικού κρυπτονομίσματος, ο συγγραφέας έχει δηλώσει ότι οι κανονισμοί που θεσπίστηκαν από την SEC θα επηρεάσουν σοβαρά την πλειοψηφία των altcoins στην αγορά.
Και, υπό το φως της πρόσφατης καταστολής των κρυπτονομισμάτων από τις Η.Π.Α., οι απόψεις του Robert άντεξαν για άλλη μια φορά στη δοκιμασία του χρόνου.
Ο Kiyosaki έχει υπογραμμίσει πολλές φορές ότι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Bitcoin είναι ότι αναγνωρίζεται ως εμπόρευμα, μια κατάσταση που είναι πιο συγκρίσιμη με αυτή του Χρυσού και του Ασημιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης