Διεθνή

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του κινεζικού, κατασκοπευτικού μπαλονιού

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του κινεζικού, κατασκοπευτικού μπαλονιού
Η κυβέρνηση του Προέδρου Biden ελπίζει να αποκτήσει σημαντικές πληροφορίες από το σκάφος, στο οποίο επιτράπηκε να διασχίσει ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα την περασμένη εβδομάδα
Στη δημοσιότητα έδωσε η αμερικανική Βόρεια Διοίκηση (NORCOM) τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού κατά τη διάρκεια συλλογής τους.
Σημείωνεται πως οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως κατάφεραν να καταρρίψουν το μπαλόνι το Σάββατο (5/2), ωστόσο δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα συντρίμμια του.
Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή, τα συντρίμμια θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του FBI στο Quantico για ανάλυση.
Σκάφη του Αμερικανικού Ναυτικού και της Ακτοφυλακής βγήκαν στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας το Σάββατο αφού οι ΗΠΑ κατέρριψαν το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι. Δύτες και μη επανδρωμένα υποβρύχια οχήματα (UUV) εργάζονται για να εντοπίσουν και να ανακτήσουν κομμάτια του μπαλονιού, το οποίο στρατιωτικοί αξιωματούχοι λένε ότι ζύγιζε χιλιάδες λίβρες.
Η κυβέρνηση του Προέδρου Biden ελπίζει να αποκτήσει σημαντικές πληροφορίες από το σκάφος, στο οποίο επιτράπηκε να διασχίσει ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα την περασμένη εβδομάδα.
norcom2.jpg

norcom1.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης