Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΜέΡΑ25: Όχι στην απαξίωση του ΚΕΘΕΑ, όταν ο τζόγος προβάλλεται ως κάλπικη ευκαιρία απόδρασης

ΜέΡΑ25: Όχι στην απαξίωση του ΚΕΘΕΑ, όταν ο τζόγος προβάλλεται ως κάλπικη ευκαιρία απόδρασης
Ανακοίνωση της Νεολαίας του ΜέΡΑ25 για το ΚΕΘΕΑ και την γραμμή 1114 για τον τζόγο
Εδώ και δύο ημέρες, οι τηλεφωνικές γραμμές του ΚΕΘΕΑ για τον τζόγο έχουν σιγήσει.
Άνθρωποι που αποφάσισαν να αγωνιστούν για να ξεπεράσουν τον εθισμό δεν έχουν ούτε μια τηλεφωνική γραμμή να απευθυνθούν, επισημαίνει σε Ανακοίνωση της η Νεολαία του ΜέΡΑ25 για το ΚΕΘΕΑ και την γραμμή 1114 για τον τζόγο.
Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πόσο πολύ προβάλλεται ο τζόγος σήμερα, οι διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών και καζίνο αυξάνονται γεωμετρικά, η πρόσβαση σε τζόγο είναι το ίδιο εύκολη με το να μπεις στο Instagram και τα καταστήματα ΟΠΑΠ εντοπίζονται ανά τετράγωνο.
Σε μια κοινωνία που έζησε σκληρά χρόνια, αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα και κινδύνευσαν άνθρωποι να τεθούν στο περιθώριο, το ΚΕΘΕΑ στήριξε και οργάνωσε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την απεξάρτηση και την επανένταξη ατόμων στο κοινωνικό σύνολο.

Σε μια κοινωνία που η φτωχοποίηση βαθαίνει, η ανάγκη για ελπίδα εντείνεται και η νεολαία αναγκάζεται να επιβιώνει μέρα τη μέρα αντιμετωπίζοντας τη ζωή ως υποχρέωση, ο τζόγος έρχεται ως κάλπικη ευκαιρία απόδρασης.
Βέβαια, δεν πρέπει να μας φαίνεται περίεργη η απαξίωση του ΚΕΘΕΑ αν λάβουμε υπόψη ότι η χρηματοδότηση των τηλεφωνικών γραμμών κατά του τζόγου στηριζόταν στον ΟΠΑΠ ΑΕ.
Αφού λοιπόν το κράτος έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα καλό είναι να αναζητήσουμε και ποιοι πολιτικοί έχουν άμεσο επενδυτικό και χρηματικό κέρδος από τον πλιάτσικο των στοιχηματικών εταιρειών.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης