Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσαπανίδου (ΣΥΡΙΖΑ): Θέλουμε να στηρίξουμε όσους αδικήθηκαν – Έχουμε κοστολογημένο πρόγραμμα

Τσαπανίδου (ΣΥΡΙΖΑ): Θέλουμε να στηρίξουμε όσους αδικήθηκαν – Έχουμε κοστολογημένο πρόγραμμα
Επτά χρόνια καλεί τον Μητσοτάκη σε debate ο Τσίπρας υποστήριξε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Θέλουμε να στηρίξουμε όσους αδικήθηκαν υποστήριξε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετρημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα.
Σε δηλώσεις της στην ΕΡΑ η κα.Τσαπανίδου επανέλαβε τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τη μεσαία τάξη και να επαναφέρει τη σωστή λειτουργία στους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας.
«Το πρόγραμμά μας κάθε μέρα που περνάει γίνεται γνωστό στον κόσμο πιο αναλυτικά, και με τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα που ξεκίνησαν χθες από το Περιστέρι.
Κομβικής σημασίας για εμάς είναι να αυξηθεί ο βασικός μισθός στα 800 ευρώ, συν 80 ευρώ της τιμαριθμικής αύξησης λόγω πληθωρισμού, να ανέβει το αφορολόγητο για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους στα 10.000 ευρώ, να στηριχθούν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με κάθε τρόπο.
Εμείς παλεύουμε για την αλλαγή του οικονομικού μοντέλου, ώστε να επιστρέψουν τα χρήματα στους φτωχούς που τα στερούνται και να στηριχθεί η μεσαία τάξη που εξαφανίζεται» τόνισε η κα.Τσαπανίδου.

Συγκεκριμένο πρόγραμμα

«Η χώρα μας έχει βιώσει δραματικές καταστάσεις, αφού ζήσαμε δεκαετίες με ψεύτικες υποσχέσεις και μετά με σκληρά μνημόνια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από αυτή τη δυσκολία, αλλά σίγουρα υπήρξαν απώλειες.
Τώρα μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να στηρίξουμε όσους αδικήθηκαν.
Για αυτό το πρόγραμμά μας είναι συγκεκριμένο και κοστολογημένο, όση στάχτη στα μάτια κι αν προσπαθεί να ρίξει η ΝΔ» επισήμανε η κα.Τσαπανίδου

Παρακράτος μέσα στην ΕΥΠ

Ερωτηθείσα για το σύνθημα «δημοκρατία ή εκτροπή», η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «αυτό αποτυπώνει τη βαριά πραγματικότητα την οποία ζούμε».
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στήσει ένα παρακράτος μέσα από την ΕΥΠ για να παρακολουθεί τον μισό -μην πω ολόκληρο- τον πολιτικό κόσμο.
Και τώρα κάνει ό,τι μπορεί για να συσκοτίσει την κατάσταση.
Αν δεν λειτουργεί σωστά η δημοκρατία μας, τίποτα άλλο δεν μπορεί να λειτουργήσει σε αυτή τη χώρα.
Γι` αυτό η κυβέρνηση και η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να ηττηθούν και να φύγουν εδώ και τώρα, για να θωρακίσουμε εμείς τους θεσμούς της χώρας» επισήμανε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποφεύγει τις απαντήσεις ο Μητσοτάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει απαντήσεις.
Επτά χρόνια τον καλεί σε debate ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά το αποφεύγει.
Αποφεύγει να απαντήσει στις ερωτήσεις μας στη Βουλή.
Πηγαίνει στη Βουλή μονάχα για να διαβάζει γραμμένους λόγους» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «σεβόμαστε απόλυτα το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Ανδρουλάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης