Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χείρα βοηθείας στην Ουκρανία δίνει ο... Luke Skywalker του Star Wars

Χείρα βοηθείας στην Ουκρανία δίνει ο... Luke Skywalker του Star Wars
Ο Luke Skywalker πρόκειται να αρχίσει να πουλάει υπογεγραμμένες αφίσες για να συγκεντρώσει χρήματα για τη συντήρηση του εφοδιασμού του ουκρανικού στρατού με μη επανδρωμένα αεροσκάφη
Αγαπάτε τον Πόλεμο των Άστρων (Star Wars);
Μισείτε τον Vladimir Putin;
Τότε υπάρχουν καλά νέα, καθώς ο Luke Skywalker πρόκειται να αρχίσει να πουλάει υπογεγραμμένες αφίσες για να συγκεντρώσει χρήματα για τη συντήρηση του εφοδιασμού του ουκρανικού στρατού με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
"Αποφασίσαμε να υπογράψουμε αφίσες Star Wars, σε περιορισμένο αριθμό", δήλωσε ο Mark Hamill, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Skywalker στις εμβληματικές ταινίες, σε αποκλειστική συνέντευξη στο POLITICO.
"Για τους πραγματικούς σκληροπυρηνικούς συλλέκτες -ιδιαίτερα εκείνους που έχουν διαθέσιμο εισόδημα- μπορείς να πάρεις πολύ περισσότερα χρήματα... από όσα φαντάζεσαι".
Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο θα βγουν προς πώληση οι αφίσες δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά η ιδέα "να συμμετέχουν εκατοντάδες και χιλιάδες άνθρωποι σε διαγωνισμό ή δημοπρασία, είναι έξυπνη", δήλωσε ο Hamill.
Η πώληση της αφίσας αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και έρχεται πριν από την επέτειο ενός έτους από τον πόλεμο στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, με τον υπουργό Άμυνας της Ουκρανίας Oleksii Reznikov να λέει ότι η Ρωσία σχεδιάζει μια μεγάλη επίθεση.

The return of the Jedi

Αυτή είναι πραγματικά η επιστροφή των Τζεντάι - Ο Hamillαποκάλυψε ότι δεν έχει πουλήσει αυτόγραφα από το 2017, όταν κυκλοφόρησε το "Star Wars: The Last Jedi".
"Απλώς δεν είναι κάτι που κάνω", είπε, προσθέτοντας ότι είναι ευτυχής που το κάνει για να στηρίξει την Ουκρανία, της οποίας ο συνεχιζόμενος αγώνας κατά της Ρωσίας είναι "κάτι το εμπνευσμένο".
Ο Hamill είπε ότι κάτι που έμαθε από τον κόσμο (ή τους κόσμους) του Star Wars είναι να κάνει το "σωστό πράγμα για το καλό όλων, αντί να είναι μόνο για το προσωπικό συμφέρον", προσθέτοντας ότι η σύγκριση των δύο κόσμων δεν πρέπει να ευτελίζει "την πραγματική φρίκη των όσων αντιμετωπίζουν οι Ουκρανοί".
"Το ένα είναι πραγματικά ένα παραμύθι για παιδιά, αρχικά αυτό ήταν ο Πόλεμος των Άστρων.
Και η πραγματικότητα, η σκληρή πραγματικότητα των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία, είναι συγκλονιστική".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης