Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Προτεραιότητα να αποτραπούν οριστικά οι ουκρανικοί βομβαρδισμοί στη Ρωσία

Putin: Προτεραιότητα να αποτραπούν οριστικά οι ουκρανικοί βομβαρδισμοί στη Ρωσία
«Φυσικά, η προτεραιότητα είναι να εξαλειφθεί η πιθανότητα ουκρανικών βομβαρδισμών αλλά αυτό εναπόκειται στο υπουργείο Άμυνας», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος
O Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin χαρακτήρισε ως προτεραιότητα να διασφαλιστεί ότι οι ουκρανικές δυνάμεις δεν έχουν την ευκαιρία να βομβαρδίσουν ρωσικές συνοριακές περιοχές.
«Φυσικά, η προτεραιότητα είναι να εξαλειφθεί η πιθανότητα βομβαρδισμών αλλά αυτό εναπόκειται στο υπουργείο Άμυνας», είπε στην εναρκτήρια ομιλία του σε συνάντηση αφιερωμένη στην ανοικοδόμηση σπιτιών στις παραμεθόριες περιοχές που είχαν καταστραφεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Ο Putin τόνισε πως η συνάντηση θα επικεντρωθεί στην «υποστήριξη των κατοίκων της Κριμαίας, των περιοχών Belgorod, Bryansk και Kursk, των οποίων τα σπίτια και τα διαμερίσματα σε παραμεθόριες περιοχές έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταστραφεί εξαιτίας των βομβαρδισμών από νεοναζιστικούς σχηματισμούς».
Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι στις 24 Ιανουαρίου 2023 είχε συναντηθεί με τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας του Belgorod Vyacheslav Gladkov, ο οποίος είχε παράσχει λεπτομερή αναφορά για την κατάσταση στην περιοχή και περιέγραψε τη βοήθεια που παρέχεται στους ανθρώπους από την περιφερειακή κυβέρνηση.
«Μετά τη συνάντηση δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για τη λήψη πρόσθετων μέτρων ως προς αυτό, καθώς και σε σχέση με μια ολόκληρη σειρά άλλων τομέων.
Σας ζητώ να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα έχουν προγραμματιστεί θα εκτελεστούν» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης