Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Εντυπωσιακή άνοδος για τα κρυπτονομίσματα - Στα 24.000 δολάρια το Bitcoin, άνοδος και για το Ethereum

Εντυπωσιακή άνοδος για τα κρυπτονομίσματα  - Στα 24.000 δολάρια το Bitcoin, άνοδος και για το Ethereum
Το Bitcoin καταγράφει πιθανώς τον καλύτερο Ιανουάριο των τελευταίων 10 χρόνων
Εντυπωσιακή άνοδο 55% από τα χαμηλά του Νοεμβρίου 2022 παρουσιάζει το Bitcoin το οποίο την Κυριακή (29/1/2023) διαπραγματευόταν σχεδόν στα 24.000 δολάρια... ...το υψηλότερο από τα μέσα Αυγούστου, ξεπερνώντας την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX.
Το Ethereum εκτινάχθηκε επίσης στα ύψη.
Το Bitcoin καταγράφει πιθανώς τον καλύτερο Ιανουάριο των τελευταίων 10 χρόνων και όπως αναφέρει η CoinTelegraph, η επόμενη αντίσταση που αναμένεται να συναντήσει και να διασπάσει είναι τα 25.000 δολάρια.
1_13.jpg

2_20.jpg
«Ο στόχος των 25.000 δολαρίων είναι ορατός», λένε ειδικοί επί των cryptos.
25.jpg
Ωστόσο φαίνεται πως είναι νωρίς να προεξοφλήσει κάποιος μία bull market.
Εάν το δημοφιλές κρυπτονόμισμα καταφέρει να διατηρηθεί βραχυπρόθεσμα πάνω από 20.000 δολάρια, οι ανοδικές τάσεις δίνουν ένα ενθαρρυντικό σημάδι για το μέλλον.

Μετά το ζοφερό 2022

Το ράλι των τελευταίων 15 ημερών έρχεται μετά από ένα ζοφερό 2022, κατά το οποίο ο κλάδος των κρυπτονομισμάτων επλήγη σοβαρά από μεγάλες χρεοκοπίες και σκάνδαλα, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν αρνητικά η κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX και η υποχώρηση του συνόλου της αγοράς, λόγω της καλπάζουσας αύξησης των επιτοκίων από τη Fed.
Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η άνοδος του bitcoin οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων η σημαντικότατη πιθανότητα συγκράτησης πλέον των επιτοκίων της Fed καθώς και οι αυξημένες αγορές του κρυπτονομίσματος από μεγάλους αγοραστές, γνωστούς ως «φάλαινες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης